Simona Halep, mesaj din mijlocul românilor, după ce a fost la vot
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Simona Halep a votat pe 26 mai 2019 în Paris, chiar dacă are un program încărcat înaintea primului ei meci de la Roland Garros 2019, cel de marți.

Simona Halep, campioana en-tire la Roland Garros, s-a bucurat de o reacție entuziasmantă din partea românilor, care stăteau la coadă la vot în Paris, în special la ieșirea de la urne.

După ce s-a liniștit, Simo a ținut să se fotografieze cu pașaportul, dar să le transmită și un mesaj românilor de pretutindeni. "Am fost la vot! Sper că și voi", este mesajul pe care Halep l-a distribuit pe Instagram.

Simona Halep a fost aplaudată la scenă deschisă de către românii aflați la coadă la secția de votare. În momentul în care au realizat că marea campioană este acolo, românii i-au scandat numele. Simona le-a cerut voie celor care stăteau la coadă să o lase să intre în față, pentru a nu-și încărca prea mult programul competițional. Românii au fost foarte entuziasmați de întâlnire și au poftit-o pe Simo să intre imediat în secția de votare.

Halep a fost așteptată, cu sufletul la gură, și la ieșire. Cei prezenți au dorit să se fotografieze cu ea sau să obțină un autograf de la aceasta. "Si-mo-na! Si-mo-na!", au scandat cei prezenți, Halep fiind vizibil emoționată.

În afară de Simona Halep, au mai votat și Irina Begu, Mihaela Buzărnescu și Horia Tecău.

Citește și:

Tragerea la sorți. Simona Halep, prima adversară la Roland Garros 2019 - VIDEO

Navratilova: Osaka poate că este nr. 1, dar Halep este favorita de la Paris - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel