SIMONA HALEP - MARINA ERAKOVIC, în TURUL 1 de la US OPEN 2015, de la ORA 18:00
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - MARINA ERAKOVIC. Organizatorii de la US Open 2015 au anunțat când va debuta Simona Halep, numărul 2 WTA și cap de serie numărul 2, la ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Citește și: Surpriză colosală la US Open 2015: Jucătoare din top 10 WTA, eliminată în turul 1

SIMONA HALEP - MARINA ERAKOVIC. Simona Halep o va întâlni în primul tur de la US Open 2015 pe Marina Erakovic, locul 99 WTA.

SIMONA HALEP - MARINA ERAKOVIC. Românca de pe locul 2 WTA va deschide ziua a doua a competiţiei de la Flushing Meadows: va evolua pe Arena Centrală, Arhur Ashe Stadium, începând cu ora 18:00.

SIMONA HALEP - MARINA ERAKOVIC. Meciul Simona Halep - Marina Erakovic va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - MARINA ERAKOVIC. Alexandra Dulgheru va evolua şi ea, tot de la ora 18:00, împotriva nemțoaicei Angelique Kerber (favorită 11) pe arena Grandstand, în timp ce Irina Begu va lupta cu Olga Govortsova pentru un loc în runda a doua, de la aceeaşi oră, pe terenul 15.

SIMONA HALEP - MARINA ERAKOVIC. Monica Niculescu este singura reprezentantă a României care va juca în sesiunea de după-amiază, urmând să dea piept cu Alexandra Panova, pe terenul 16, miercuri dimineaţa, în jurul orei 01:00 (ora României).

Vezi și: Șoc după șoc în prima zi de la US Open! O altă favorită a pierdut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel