Simona Halep - Marie Bouzkova, în sferturile de finală Toronto. Oră meci
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Simona Halep - Marie Bouzkova. Simona Halep se va duela cu cehoaica Marie Bouzkova în sferturile de finală ale turneului WTA de la Toronto.

Simona Halep - Marie Bouzkova. Simona Halep a fost programată de organizatorii Rogers Cup să joace ultimul meci al zilei. Ea va juca sâmbătă dimineaţă, de la ora 04:00, cu cehoaica Marie Bouzkova.

Singura provocare pe care o simt este aceea de a câştiga meciul următor. Faptul că sunt din nou în sferturi de finală aici înseamnă mult pentru mine. Înseamnă că încep să simt din nou ritmul pe care l-am avut la Wimbledon, să spunem aşa, a comentat Halep.

Am fost un pic îngrijorată în vacanţă că va fi dificil să revin, dar e normal să iei pauze din când în când. Vreau doar să ies pe teren şi să joc mai bine decât am făcut-o azi (cu Svetlana Kuzneţova, n. red.), a concluzionat Halep.

Simona Halep, numărul patru mondial, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2,83 milioane dolari, după ce a învins-o fără drept de apel pe rusoaica Svetlana Kuzneţova, cu 6-2, 6-1.

Simona Halep - Marie Bouzkova. Halep, campioana en titre de la Wimbledon, a obţinut victoria în doar 66 de minute în faţa unei adversare aflată în revenire după o lungă absenţă din circuit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel