Simona Halep, lovitură la Singapore. Americanii dau verdictul
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Șansele Simonei Halep în Turneul Campioanelor au fost analizate de americani.

Site-ul american blastingnews.com a analizat șansele Simonei Halep la Singapore într-un articol intitulat "Are Simona Halep forţa necesară pentru a câştiga Turneul Campioanelor din Singapore?".

Americanii și-au început analiza, amintind de faptul că a doua jucătoare a lumii a pornit 2015 în forţă, cu victorii la Shenzhen, Dubai şi Indian Wells, pentru a intra apoi într-o criză pe zgură şi pe iarbă.

"După câteva săptămâni de pauză însă, Halep a abordat sezonul de hard în America total schimbată. A jucat un tenis nou. Nivelul jocului ei a revenit la cel din 2014", au notat cei de la blastingnews.com.

[citeste si]

"Anunţul retragerii Serenei din toate competiţiile pe acest final de an a făcut ca toate privirile să fie îndreptate spre Halep. Ea e considerată principala favorită la Singapore şi nu trebuie să uităm că, anul trecut, Simona a jucat finala acolo. Serena a câştigat acel meci, dar în duelul din grupe, Halep a obţinut o victorie încântătoare", a continuat sursa citată, scrie Adevărul.

Americanii au dat și un pronostic pentru sportiva româncă: "Absenţa Serenei va cântări enorm. Halep poate încheia anul cu o victorie uriaşă. Ar fi cea mai mare pentru ea, după cea obţinută la Indian Wells. Dacă va juca, aşa cum a făcut-o luna trecută, atunci va da lovitura la Singapore".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel