Urmărește emisiunea live
Simona Halep - Lesia Tsurenko, rezultat în turul 1 al turneului de la Birmingham / LIVE SCORE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
 Inquam Photos - Cristi Vescan
Inquam Photos - Cristi Vescan
Simona Halep a debutat, luni, la turneul de la Birmingham, iar meciul a fost LIVE SCORE pe DCNEWS.RO.

LIVE SCORE Birmingham SIMONA HALEP - LESIA TSURENKO 

Simona Halep - Lesia Tsurenko - 2-0, în primul tur

Setul 2

1-0

2-0

2-1

3-1

3-2

3-3

4-3

4-4

4-5

4-6

Setul 1

0 - 1 

0 - 1 

0 - 2

0 - 3

0 - 3

1 - 3

1 - 4

1- 5

1- 6

UPDATE 2: Meciul Simonei Halep cu Lesia Tsurenko a început. Dacă jucătoarea română va ieși căștigătoare, va juca împotriva britanicei Harriet Dart. 

UPDATE 1: Meciul va începe după ora 16.30.

Simona Halep a fost desemnată a doua favorită a turneului WTA 250 de la Birmingham, dotat cu premii totale de 251.750 de dolari şi care va începe luni, iar în prima rundă va înfrunta o adversară venită din calificări.

Așadar, jucătoarea de tenis Simona Halep (30 de ani, locul 20 WTA) va debuta, luni, 13 iunie, în turneul de la Birmingham, împotriva Lesiei Tsurenko (33 de ani, locul 116 WTA), într-un meci care va avea loc după ora 15.30, putând fi urmărit și LIVE SCORE pe dcnews.ro.

Simona Halep a vorbit despre unul dintre marile sale regrete din carieră

Simona Halep a participat, recent, la Sport Festival, un eveniment care a cuprins, printre altele, și retragerea oficială din activitate a lui Horia Tecău. La finalul festivității, fostul lider mondial a dezvăluit care este unul dintre marile sale regrete din carieră.

„A fost un eveniment deosebit. Mă bucur foarte mult că am venit și am fost alături de Horia în, poate, cel mai emoționant moment al lui. Sigur că am avut emoții și m-am gândit că o să urmeze și momentul meu peste câțiva ani. Mă bucur că Horia a luat decizia asta fiind fericit și fiind împăcat. S-a bucurat din plin și s-a bucurat să aibă alături prietenii. Din păcate, n-am putut să ajung la Jocurile Olimpice ca să joc alături de el. Eu vreau să joc, dar pe el nu cred că-l mai conving... Este un pic prea târziu (n.r. râde)”, a spus Simona Halep, potrivit Pro Arena.

„Este o perioadă a schimbărilor pentru mine. Simt că sunt mult mai experimentată și iau decizii mult mai bune. Mă bucur pentru tot ce se întâmplă în viața mea și sunt foarte entuziasmată. Sper să fie bine. Asta îmi doresc (n.r. să mai câștige un titlu de Grand Slam), muncesc pentru asta și sper să reușesc. Nu știu dacă sunt la fel de puternică, în acest moment. Nu vreau să pun presiune pe mine pentru rezultate, vreau doar să progresez cât se poate de mult. Vreau să ating cel mai bun nivel al meu. Muncesc pentru asta și îmi doresc să mai câștig un Grand Slam, dar asta vedem în timp", a spus Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel