SIMONA HALEP la ROLAND GARROS. Câți bani a câștigat sportiva
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Simona Halep, în vârstă de 22 de ani, a disputat, sâmbătă, finala de la Roland Garros, în faţa rusoaicei Maria Şarapova, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 7, aceasta fiind cea mai bună performanţă din cariera sportivei din Constanţa.

SIMONA HALEP la ROLAND GARROS. Halep, cap de serie numărul 4, a pierdut finala, fiind învinsă, cu scorul de 6-4, 6-7 (5), 6-4, de rusoaica Maria Şarapova, însă prezenţa în ultimul act al competiţiei de la Paris a propulsat-o pe Halep pe locul 3 în clasamentul mondial la tenis feminin.

SIMONA HALEP la ROLAND GARROS. În plus, în urma disputării finalei, românca a fost recompensată cu un cec în valoare de 825.000 de euro şi 1.300 de puncte WTA. De cealaltă parte, Maria Şarapova a primit 2.000 de puncte şi un premiu de 1.650.000 de euro.

VEZI ȘI: Ciuvică, despre DETALIUL care a dus-o la înfrângere pe SIMONA HALEP

"Am avut două săptămâni incredibile, e un turneu incredibil şi sunt fericită că aţi venit şi m-aţi susţinut, vreau să le mulţumesc tuturor, românilor din tribune şi celor din România, vă mulţumesc din inimă că aţi fost alături de mine. Mulţumesc familiei, echipei mele, aţi făcut o treabă foarte bună. Vă mulţumesc pentru susţinere şi pentru ce aţi făcut în această săptămână. A fost prima mea finală de Grand Slam, sper să nu fie şi ultima.", a declarat Halep, în limba engleză, la festivitatea de premiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel