Urmărește emisiunea live
SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, rezultat final la Roma. SIMONA, NOUA CAMPIOANĂ LA ROMA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Simona Halep foto Agerpres
Simona Halep foto Agerpres
Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) și Karolina Pliskova (28 de ani, 4 WTA) joacă, luni după-amiază, în finala turneului Premier 5 de la Roma. Partida va putea fi urmărită în format LIVE SCORE pe DCNEWS.RO.

Update 1: Meciul urmează să înceapă. Simona Halep și Karolina Pliskova au intrat pe teren. În curând, se va da startul finalei turneului WTA de la Roma!

Update 2: A început marea finală! Pliskova are primul serviciu.

UPDATE 3: Karolina Pliskova s-a retras, pe fondul unor probleme medicale. Simona Halep este noua campioană de la Roma. 

HALEP - PLISKOVA SET 2

PLISKOVA S-A RETRAS! 

2 - 1 

1 - 1 

1 - 0 

HALEP - PLISKOVA SET 1 (6 - 0)

6  -  0

5  -  0 (Simona Halep joacă excelent!)

4  -  0

3  -  0

2  -  0

1  -  0  (Simona Halep începe cu break)

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, rezultat final la Roma. În vârstă de 28 ani, Halep va juca luni cea de-a treia sa finală la Roma, după ce, în 2017 şi 2018, a fost învinsă în ultimul act de ucraineanca Elina Svitolina.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, rezultat final la Roma. Simona Halep şi Karolina Pliskova s-au înfruntat de 12 ori până acum, reprezentanta ţării noastre obţinând cele mai multe victorii, șapte. Ultimul lor duel a avut loc la Turneul Campioanelor 2019, fiind câştigat de cehoaică (6-0, 2-6, 6-4). Partida de luni va avea loc de la ora 15:30.  

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA, rezultat final la Roma. Iată ce a spus Simona Halep despre finală: „Mereu e un meci greu cu Pliskova, e foarte greu să returnezi serviciul ei. Știu cum să joc contra ei, sper să fac un meci bun și să câștig, pentru că îmi doresc trofeul foarte mult. Contează că sunt bine, sunt în formă și mă simt bine fizic. Va fi un meci extraordinar de greu. Mă concentrez mai mult pe mine și sper să joc un meci frumos", a spus Simona Halep, după calificarea în finala de la Roma, pentru Digi Sport.

Rămâneți pe DCNEWS.RO pentru rezultatul final!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel