SIMONA HALEP - JARMILA GAJDOSOVA, în TURUL 2 de la AUSTRALIAN OPEN, după ce românca a trecut de KARIN KNAPP
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto: Facebook.com
Foto: Facebook.com
SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Simona Halep s-a calificat fără prea mari emoții în turul 2 de la Australian Open 2015. După o oră și 28 de minute de joc, românca a trecut în două seturi de Karin Knapp, din Italia, scor 6-3, 6-2.

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Meciul Simonei Halep s-a jucat pe Centralul de la Melbourne, cu începere de la ora 02:00. În paralel cu numărul 3 mondial a evoluat la Australian Open și Alexandra Dulgheru, care n-a avut însă nicio şansă împotriva gazdei Jarmila Gajdosova.

Vezi și: Americanii o văd pe Simona Halep câștigătoare la Australian Open

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Dacă ar fi trecut de australiancă, Dulgheru ar fi jucat cu Simona Halep în turul 2. Gajdosova s-a impus însă în două seturi, 6-3, 6-4, și o va întâlni în manșa secundă pe Simona Halep.

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Sportiva de la Antipozi ocupă locul 62 WTA și nu a mai întâlnit-o niciodată pe Simona Halep într-un meci direct.

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Pentru calificarea în al doilea tur de la Australian Open, Simona Halep şi-a asigurat 60.000 de dolari australieni (42.500 de euro) şi 45 de puncte WTA.

7 duble greșeli a făcut Knapp, față de doar una Halep

7 break-uri a izbutit Simona și și-a cedat de 3 ori serviciul

15-8 a fost raportul loviturilor câștigătoare în favoarea jucătoarei din România

Citește și: Pe cine vede Sharapova favorită la Australian Open

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel