Simona Halep, interviu în care nu a vorbit deloc despre tenis
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 10 noi 2021 / 20:32
WhatsApp
Simona Halep / Foto Instagram
Sportiva Simona Halep a acordat, la Linz, un interviu inedit în care nu a vorbit despre tenis.

În cadrul interviului, Simona Halep a dezvăluit că soțul său, Toni Iuruc, i-a pregătit acasă o cameră specială, în care au fost duse cele mai importante trofee obținute în carieră. „Soțul meu tocmai a făcut camera tenisului, cu trofeele mele. Nu e o cameră mare, am făcut selecție, le-am pus doar pe cele mai importante. Când am o stare proastă sau devin melancolică, merg acolo și reușesc să mă reîncarc cu energie. Așa văd viața mai frumoasă. Trofeul de la Wimbledon este cel mai special, dar și cel de la Roland Garros este special, pentru că a fost primul de Grand Slam”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep a recunoscut că nici ea, dar nici Toni Iuruc nu știu să gătească. „Am o doamnă care mă ajută cu curățenia, casa este curată mereu, cu totul pus la locul lui. Nu știu să gătesc, am învățat să fac clătite în carantină, pot să trăiesc doar cu clătite, aș mânca dimineața, la prânz și seara. Nici soțul meu nu știe deloc să gătească”, a recunoscut Simona Halep.

Necunoscutele Simonei Halep, scoase la iveală de Daniela Simulescu

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a realizat portretul astrologic al Simonei Halep, care a împlinit, pe 27 septembrie, 30 de ani.

Ce reiese din astrograma Simona Halep? „Este născută pe 27 septembrie, în Constanța. Este Balanță. Are soarele în Balanță, poziția soarelui în momentul nașterii arată zodia. Aceasta arată o părticică din noi, scheletul nostru astrologic pe care se pun restul amănuntelor. Poziția soarelui la nativii din Balanță arată poziția conștientă din noi. Caracteristicile Balanței le întâlnim foarte ușor la Simona. Este foarte armonioasă, echilibrată, diplomată și sociabilă. Vorbește frumos, politicos, nu vrea să supere pe nimeni. Dorește echilibru. Dacă vă uitați la meciurile sale de tenis, nu are momente dese de furie. Balanțele nu vor fi supărate pentru că nu vor să îi supere pe ceilalți. Balanțele au un comportament foarte plăcut. Sunt voioase, au nevoie de evenimente, le place să aibă pasiuni artistice sau culturale", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

G Ad:

„Trebuie să vorbim puțin despre poziția Lunii în perioada nașterii. Luna are legătură cu partea sufletească, emoțională. O parte este zodia, dar unde era luna plasată pe cer arată sufletul, emoția. La Simona, în momentul nașterii sale, luna era plasată în zodia Taurului. Aici avem de-a face cu persoane care doresc foarte mult confort material și emoțional. Poziția lunii pentru o femeie este foarte importantă pentru că are legătura cu echilibrul, cu emoțiile. Dacă veți vedea meciurile ei în primii ani, ea nu se lăsa pentru că nu este foarte agresivă. Este în propriul ritm. A spus că îi plac oamenii calmi, care îi explică ce are de făcut pentru că oamenii cu luna în Taur au nevoie de oameni blânzi. Are nevoie să i se dea siguranță, mai ales că este sportivă”, a mai spus Daniela Simulescu despre Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro