Simona Halep, în TOP cele mai bine plătite sportive
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Simona Halep se află pe locul patru în clasamentul celor mai bine plătite sportive în perioada 1 iunie 2019 – 1 iunie 2020, potrivit Forbes.

Simona Halep a obţinut în intervalul luat în calcul 10,9 milioane de dolari, sumă din care 6,9 milioane sunt premiile, iar 4 milioane bani din contractele de sponsorizare. 

Primul loc în clasament este ocupat de Naomi Osaka, cu 37,4 milioane de dolari (3,4 milioane de dolari premii, 34 de milioane din contracte de sponsorizare). Serena Williams ocupă poziţia a doua, cu 36 de milioane de dolari (premii – 4 milioane, contracte de sponsorizare – 32 de milioane).

Ashleigh Barty se află pe locul trei, cu 13,1 milioane de dolari (premii – 10,1 milioane de dolari, contracte – 3 milioane), iar Bianca Andreescu ocupă locul cinci în topul Forbes. A obţinut într-un an 8,9 milioane de dolari (premii – 4,9 milioane de dolari, contracte de sponsorizare – 4 milioane).

Top 10 este completat de Garbine Muguruza (6,6 milioane de dolari), Elina Svitolina (6,4 milioane de dolari), Sofia Kenin (5,8 milioane de dolari), Angelique Kerber (5,3 milioane de dolari), toate jucătoare de tenis, şi fotbalista Alex Morgan (4,6 milioane de dolari).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel