SIMONA HALEP, în fața unei provocări uriașe: "Nu este ușor"
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
După un meci dramatic cu nemțoaica Sabine Lisicki, locul 24 WTA și cap de serie numărul 24, Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la US Open 2015.

La capătul primului set, a doua favorită la câştigarea turneului de la Flushing Meadows a acuzat dureri la coapsa stângă şi a cerut intervenţia medicului, meciul fiind întrerupt câteva minute. Simona Halep a recunoscut că nu a avut niciun gând să renunţe.

"Am avut de muncit serios, a jucat incredibil, a fost un meci de mare luptă, am luptat pentru fiecare minge, dar e plăcut să fiu în sferturi. La un moment dat am fost puţin îngrijorată din cauza accidentării de la coapsă, dar ştiam că nu trebuia să renunţ.

M-a durut, dar am ştiut că trebuie să rămân concentrată. Mă simt destul de încrezătoare pentru a câştiga meciuri importante. Nu e uşor să joci pe această căldură, dar e bine că am câştigat", a declarat Simona Halep, scrie Digi Sport.

Pentru Simona Halep, urmează acum un meci şi mai greu. Va da piept cu fostul număr unu mondial, Victoria Azarenka. Cele două s-au întâlnit în două rânduri în circuitul de simplu, de fiecare dată câştig de cauză având fostul număr unu mondial: Victoria s-a impus de fiecare dată în două seturi scurte, 6-3, 6-1, în 2012, la Doha, şi 6-1, 6-1, în acelaşi an, la Linz.

VEZI ȘI: SIMONA HALEP s-a calificat în sferturi la US Open, după o victorie COLOSALĂ: Cu cine va juca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel