SIMONA HALEP și HORIA TECĂU - GOERGES și ZIMONJIC SCOR la US OPEN, de la ora 21:00
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
SIMONA HALEP și HORIA TECĂU - GOERGES și ZIMONJIC SCOR. Simona Halep și Horia Tecău i-au întâlnit duminică pe Julia Goerges și Nenad Zimonjic, în optimi la dublu mixt la US Open 2015. Simona Halep și Horia Tecău i-au învins pe Julia Goerges și Nenad  Zimonjic, în două seturi, 6-2, 7-5.

MECIUL SIMONA HALEP - SABINE LISICKI ESTE TRANSMIS LIVE AICI

Simona Halep și Horia Tecău merg mai departe în sferturile de finală de la US Open 2015 unde adversari vor fi Hingis/Paes.


CITEȘTE ȘI: Halep și-a aflat adversara. Ultimul lor meci s-a terminat CRUNT

-----------------

SETUL 2 SIMONA HALEP și HORIA TECĂU - JULIA GOERGES și NENAD ZIMONJIC

Simona Halep și Horia Tecău și-au adjudecat și setul 2 cu 7-5.

7-5

6-5

5-5

4-5

4-4

3-4

3-3

2-3

2-2

1-2

1-1 

0-1

--------------

SETUL 1 SIMONA HALEP și HORIA TECĂU - JULIA GOERGES și NENAD ZIMONJIC

Primul set a fost adjudecat de români. 6-2 după primul set aproape fără greșeală făcut de Tecău și Halep.

6-2

5-2

5-1

4-1

3-1

2-1

1-1

0-1


UPDATE 00:05 - Cei patru jucători și-au făcut apariția pe teren și, după încălzire, va debuta partida.

UPDATE 23:55 - După două ore şi 42 de minute de luptă, Begu și Olaru trebuie să se recunoască învinse, scor 7-5, 1-6, 7-6. În câteva minute va începe partida cu Simona Halep/Horia Tecău și Julia Goerges/ Nenad Zimonjic.

UPDATE 23:21 - Meciul cu Simona Halep și Horia Tecău va începe după ora 23:30.

UPDATE 22:55 - Urmează setul decisiv în partida cu Begu/Olaru -Chan/Chan. Acestea din urmă au câștigat setul 2 cu 6-1.

UPDATE 22:30 - S-a terminat primul set în meciul care precede partida Simonei Halep. Begu și Olaru au 1-0 după 7-5 în prima manșă.

UPDATE 20:31 - Ora partidei de duminică seara s-a modificat. Meciul Simona Halep/Horia Tecău și Julia Goerges/Nenad Zimonjic va începe la ora 22.30.

-------------------

Știrea inițială:

SIMONA HALEP și HORIA TECĂU - GOERGES și ZIMONJIC SCOR. Duminică, pe terenul 17 de la US Open, Simona Halep şi Horia Tecău vor întâlni perechea Julia Goerges/Nenad Zimonjic (Germania/Serbia), favorită numărul 8, în optimi la dublu mixt.

SIMONA HALEP și HORIA TECĂU - GOERGES și ZIMONJIC SCOR. În primul tur la dublu mixt, Simona Halep şi Horia Tecău au învins, cu scorul de 6-1, 6-2, în 46 de minute, cuplul spaniol Arantxa Parra Santonja/David Marrero.

SIMONA HALEP și HORIA TECĂU - GOERGES și ZIMONJIC SCOR. Simona Halep a spus că meciul care va avea loc duminică va fi unul foarte greu dar pe care dorește să-l câștige. 

SIMONA HALEP și HORIA TECĂU - GOERGES și ZIMONJIC SCOR. "Abia aştept să joc, chiar am vorbit cu Horia după meci, a zis că abia aşteaptă şi el să jucăm. Am prins drag de acest dublu mixt şi sper să câştigăm cât mai mult, dar va fi un meci greu", a afirmat sportiva noastră.

SIMONA HALEP și HORIA TECĂU - GOERGES și ZIMONJIC SCOR. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a afla scorul partidei SIMONA HALEP și HORIA TECĂU - GOERGES și ZIMONJIC SCOR. Meciul nu va începe mai devreme de ora 21:00.

VEZI ȘI: SIMONA HALEP s-a calificat în TURNEUL CAMPIOANELOR. "Sunt fericită"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel