Simona Halep - Harriet Dart, rezultat în turul 2 al turneului de la Birmingham / LIVE SCORE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
 Inquam Photos - Cristi Vescan
Inquam Photos - Cristi Vescan
Simona Halep o înfruntă astăzi pe Harriet Dart la turneul de la Birmingham, iar meciul este LIVE SCORE pe DCNEWS.RO.

LIVE SCORE Birmingham SIMONA HALEP - HARRIET DART

Setul 1 (0 - 1 pentru Halep)

2 - 1

2 - 2

2 - 2

2 - 3

2 - 4

2 - 5

3 - 5

Setul 2 (0-2 pentru Halep)

1 - 0

1 - 1

2 - 1

2 - 2

2 - 3  

2 - 4

2 - 5

Halep în Turul I

Halep a învins-o pe ucraineanca Lesia Tsurenko în turul I al turneului de la Birmingham. Dacă o va învinge pe Dart, Katie Boulter va fi următoarea tenismenă care va apărea în fața Simonei Halep.

Harriet Dart, înainte de meciul cu Simona Halep: Sper că publicul va fi de partea mea

În turul doi al turneului din Marea Britanie, jucătoarea de tenis Simona Halep se va duela cu Harriet Dart (25 de ani, 106 WTA).

Harriet Dart a prefațat partida cu Simona Halep din turul doi de la Birmingham.

„Va fi o altă provocare. Am mai jucat contra ei în Australia, pe Rod Laver Arena, dar acum ne vom întâlni pe o suprafață diferită. Sper că publicul va fi de partea mea. Este o mare provocare să văd unde se află jocul meu deoarece ea este o multiplă campioană de Grand Slam”, a spus Harriet Dart, înaintea meciului cu Simona Halep.

Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Simona Halep şi croata Donna Vekic a fost învinsă de cuplul Latisha Chan (Taiwan)/Samantha Stosur (Australia), cu 6-3, 7-6 (7), marţi, în prima rundă a probei de dublu din cadrul turneului de tenis pe iarbă de la Birmingham (WTA 250), dotat cu premii totale de 251.750 de dolari. Citește AICI mai multe informații. 

Simona Halep a vorbit despre unul dintre marile sale regrete din carieră

Simona Halep a participat, recent, la Sport Festival, un eveniment care a cuprins, printre altele, și retragerea oficială din activitate a lui Horia Tecău. La finalul festivității, fostul lider mondial a dezvăluit care este unul dintre marile sale regrete din carieră.

„A fost un eveniment deosebit. Mă bucur foarte mult că am venit și am fost alături de Horia în, poate, cel mai emoționant moment al lui. Sigur că am avut emoții și m-am gândit că o să urmeze și momentul meu peste câțiva ani. Mă bucur că Horia a luat decizia asta fiind fericit și fiind împăcat. S-a bucurat din plin și s-a bucurat să aibă alături prietenii. Din păcate, n-am putut să ajung la Jocurile Olimpice ca să joc alături de el. Eu vreau să joc, dar pe el nu cred că-l mai conving... Este un pic prea târziu (n.r. râde)”, a spus Simona Halep, potrivit Pro Arena. Citește mai multe AICI

Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile de finală la turneul pe iarbă de la Birmingham

Cîrstea s-a impus fără probleme, în doar 72 de minute, cu un dublu 6-1, 6-1, ducând scorul întâlnirilor directe la 3-1.

Cîrstea a cedat câte un singur game în fiecare set, dominând categoric partida de la un capăt la celălalt, adversara sa având o singură minge de break, nefructificată.

Ea o va întâlni în sferturile de finală pe câştigătoarea meciului dintre două sportive mai slab clasate, americana Caty McNally (197 WTA) şi croata Donna Vekic (92 WTA).

Pentru prezenţa în turul 3 al competiţiei, Sorana Cîrstea va fi recompensată cu 60 de puncte şi 6.800 dolari, notează Mediafax. Vezi mai multe informații AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel