Simona Halep - Haddad Maia, livescore la Birmingham. Update. Meciul este amânat din cauza ploii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Simona Halep o înfruntă astăzi de la ora 15:00, pe brazilianca Beatriz Haddad Maia pentru un loc în finala turneului pe iarbă de la Birmingham. Pe DCNews veți putea urmări desfășurarea meciului în format livetext. Meciul va începe imediat după ce se va termina prima semifinală, acolo unde joacă o altă româncă, Sorana Cîrstea. 

Update ora 15:30. Meciul este amânat din cauza ploii. Nici măcar prima semifinală, în care trebuia să joace Sorana Cîrstea nu a început încă, așadar meciul ar putea începe undeva pe seară.

Jucătoarea braziliană Beatriz Haddad Maia, nr.32 mondial, s-a calificat în semifinalele turneului WTA 250 pe iarbă de la Birmingham (Anglia), dotat cu premii totale de 251.750 de dolari, şi o va avea ca adversară, sâmbătă, pe românca Simona Halep (20 WTA), informează AFP.

Vineri, în sferturile de finală, Beatriz Haddad a eliminat-o în două seturi, 6-3, 6-2, pe italianca Camila Giorgi, nr.26 mondial, în timp ce Halep trecuse de britanica Katie Boutler, cu 6-4, 6-1.

În cealaltă semifinală, Sorana Cîrstea, a şasea favorită, o va înfrunta pe chinezoaica Shuai Zhang, cap de serie numărul opt.

Cîrstea a trecut în sferturi de croata Donna Vekic, cu 5-7, 6-3, 6-4, în timp ce Shuai s-a impus cu 7-5, 6-4 în faţa ucrainencei Daiana Iastremska.

Simona Halep - Haddad Maia, livetext de la ora 15:00

Simona Halep se află în premieră în semifinalele turneului de la Birmingham, desfășurat pe iarbă, cu o bună șansă de a accede în finală, chiar înaintea turneului de grand slam de la Wimbledon. În cadrul acestei știri veți putea urmări desfășurarea meciului din semifinala de la Birmingham.  

Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului WTA 250 pe iarbă de la Birmingham (Anglia), dotat cu premii totale de 251.750 de dolari, vineri, după ce a trecut de Katie Boulter (Marea Britanie), cu 6-4, 6-1.

Halep (30 de ani, 20 WTA), a doua favorită, a avut nevoie de o oră şi 15 minute pentru a se impune, după un prim set echilibrat.

Simona Halep, campioană la Wimbledon în 2019, s-a calificat în premieră în semifinale la Birmingham, după primul său duel cu Boulter (25 ani, 141 WTA).

În primul set, cele două jucătoare au mers cap la cap până la 4-4, cu Halep suferind foarte mult la serviciu (33,3% primul serviciu şi tot atâta la punctele cu primul serviciu). Românca a reuşit break-ul şi a încheiat setul cu 6-4.

Halep a dominat setul secund, după ce primele două ghemuri au fost strânse, câştigând cu 6-1.

Halep a încheiat meciul cu 3 aşi şi 2 duble greşeli, în timp ce Boulter a avut 5 duble greşeli. Boulter a fost mai bună la punctele câştigate cu primul serviciu, iar Halep la cele cu serviciul al doilea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel