Simona Halep, despre Svitolina: Nu prea contează de câte ori ai jucat împotriva ei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Simona Halep - locul 7 WTA - s-a calificat în semifinale la Wimbledon, fază în care o va întâlni pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 8 WTA.

Simona Halep a ajuns în semifinalele turneului de Grand Slam de la Wimbledon, după un meci spectaculos și o revenire impresionantă în fața chinzoaicei Shuai Zhang. În prima semifinală a zilei de joi, Simo o va întâlni pe Svitolina.

"De fiecare dată când am jucat cu Svitolina a fost greu. Mă aştept la un nou meci greu. Suntem în semifinale, aşa că nu prea contează de câte ori ai jucat împotriva viitoarei adversare sau ce scor e în meciurile directe. Trebuie să dau tot ceea ce am mai bun şi să încerc să câştig meciul. Oricine poate juca bine și chiar nu contează. Când mă gândesc la Svitolina îmi vine în minte cu siguranță revenirea de la Roland Garros" a declarat Simona Halep.

Simona Halep - Elina Svitolina meci pentru finala Wimbledon 2019


Simona Halep a fost condusă de Shuai Zhang, din China, cu 4-1 în primul set, Simona a reușit să facă break-ul la momentul potrivit a egalat la 4 pentru a se impune, în cele din urmă, în tie-break. Setul doi, după cele întâmplate în primul set, a urmat un 'galop de sănătate' pentru Simo, care, în mai puțin de o oră și jumătate câștigă cu 7-6(4), 6-1, reușind o nouă calificare în semifinale, fază a competiției în care a mai ajuns și în 2014.

Bilanțul confruntărilor Halep – Svitolina este 4-3 pentru sportiva din Ucraina. Simona a câștigat singura partidă din 2019, în semifinale la Doha. Va fi primul duel pe iarbă între cele două jucătoare.

Citește și:

Simona HALEP - Shuai ZHANG WIMBLEDON 2019 | Rezultat Live score. Meci pentru semifinale

Halep, declaraţia cu care şi-a surprins adversarele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel