Simona Halep, despre locul 1 WTA: Sunt pregătită. E o plăcere să joc aici
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Simona Halep, despre locul 1 WTA: Sunt pregătită. E o plăcere să joc aici
Simona Halep, despre locul 1 WTA: Sunt pregătită. E o plăcere să joc aici
Simona Halep a terminat în forță meciul cu Qiang Wang, reușind un 'comeback' de senzație de la 1-5 la 7-5.

În primul set, ea a avut un acces de furie la adresa staff-ului său, dar după acest moment a reintrat în meci și l-a câștigat.

”E foarte frumos aici. Va fi o provocare mare pentru mine să fiu din nou în semifinale. Ar fi cea mai mare performanță a mea la Miami dacă ajung în finală. Dar sunt pregatită, voi încerca să mă bucur de meci, pentru că e o plăcere să joc aici. Fanii sunt grozavi, vreau să le mulțumesc pentru atmosfera creată”, a spus Simona.

Dacă va ajunge în finală ea va ajunge din nou numărul unu mondial, lucru pe care l-a uitat Simona: ”Mai e până la locul 1. Sunt departe de asta, trebuie să câștig acest turneu pentru a ajunge acolo. Am însă o șansă bună. Dacă joc bine, dacă joc cel mai bun tenis, am şanse mai bune să redevin numărul 1 din nou, dar nu este în mintea mea, vreau doar să-mi găsesc ritmul, să-mi găsesc cel mai înalt nivel, să joc cât de bine pot”, a declarat Halep în interviul de după meci.

După victoria de miercuri la Wang, Simona Halep o depășește pe Petra Kvitova în clasamentul WTA și urcă pe locul secund. Dacă se va califica în finală, jucătoarea noastră va urca din nou pe locul 1 al clasamentului WTA.

Citește și:

VIDEO Simona Halep - Qiang Wang, rezultat final în sferturi la Miami

Miami Open - Moment tensionat cu Simona Halep și Daniel Dobre

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel