Simona Halep, despărțire. Van Cleemput: Nu este vina mea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Simona Halep, victorie. foto: @AustralianOpen
Simona Halep, victorie. foto: @AustralianOpen
Simona Halep s-a despățit de Van Cleemput după turneul de la Doha. Antrenorul a vorbit despre ce s-a întâmplat între cei doi.

Simona Halep nu mai are antrenor. Cer care a pregătit-o pentru turneul de la Doha a explicat ce s-a întâmplat de s-au despărțit atât de repede. 

Citește și: Se schimbă legea! Riscuri majore dacă nu-ți plătești amenzile

"Vreau să spun că totul a decurs bine la Doha, Simona e o campioană grozavă şi o fată de nota 10. A avut un turneu bun. Dar nu ne potrivim, nu o pot ajuta. Am vrut să avem o perioadă de probă, de aceea m-am şi dus la Bucureşti (n.r. înainte de duelul din Fed Cup, contra Cehiei). Am vrut să vedem cum stăm înainte să începem oficial colaborarea. Nu a fost o perioadă rea, dar cum am spus, nu pot să o ajut. Nu îmi e frică să spun acest lucru, nu pot să îi ofer anumite lucruri sau nu ştiu cum să o fac. Ea a strălucit la Doha graţie calităţilor sale. Dacă juca rău, nu era vina mea. Cum şi faptul că a jucat atât de bine nu mi se datorează. Nu am armele să o ajut, nu am vrut să fiu antrenorul ei doar pentru a fi tehnicianul Simonei Halep şi a avea un salariu. Vreau să îmi fac cât mai bine datoria de antrenor şi să ajut. Amândoi am înţeles că ar fi o greşeală o colaborare. Nu este vina mea şi nici a ei", a spus Van Cleemput pentru rtbf.be.

Citește și: Simona Halep - Eugenie Bouchard în turul al doilea la Dubai (WTA)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel