Simona Halep - declarație care dezvăluie SECRETUL victoriei la Svitolina
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Simona Halep - declarație care dezvăluie secretul victoriei la Svitolina
Simona Halep - declarație care dezvăluie secretul victoriei la Svitolina
Simona Halep a făcut o declarație, după meci, care dezvăluie secretul victoriei la Svitolina.

Simona Halep a învins-o pe Elina Svitolina și s-a calificat în finala turneului de la Doha. La sfârșitul meciului, Simona a mărturisit, în interviul de după meci, chiar pe teren, că a fost o partidă extrem de echilibrată, dar forma sportivă prin care trece a ajutat-o să meargă mai departe.

Nu am renunțat niciodată. Mi-am spus să nu mai cedez încă o dată în fața ei. E o adversară foarte puternică. Cred că e cel mai bun meci al meu de până acum. Sunt bucuroasă că n-am simțit oboseala, sunt foarte fericită că am fost puternică pe picioare și nu am renunțat până la capăt. Înseamnă mult pentru mine o nouă finală la Doha, am amintiri extraordinare de la acest turneu pe care l-am câştigat în 2014, să am o nouă şansă să joc finala, să joc pentru acel trofeu minunat este foarte frumos şi să revin pe terenul central în faţa unui asemenea public este nemaipomenit. Le mulțumesc fanilor pentru susținere", a declarat Halep.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, va juca finala cu numărul 34 din carieră, la Qatar Open, după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-4, pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 4, în semifinalele turneului de categorie Premier de la Doha. Indiferent de rezultatul finalei, de luni Simona va fi numărul doi în clasamentul WTA.

Citește și:

Simona Halep - Elina Svitolina, rezultat final. Meciul zilei la Doha

Simona Halep - Julia Goerges, rezultat în optimi la Doha

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel