Simona Halep, DECIZIE după eliminarea de la Miami. Renunță la turneele pe hard
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Simona Halep nu va mai juca la nici un turneu pe suprafață hard în această perioadă, ea urmând ca viitorul meci la care va participa să fie cel de la Cluj Napoca, care se va disputa pe zgură. 

În această dimineață, jucătoarea noastră a postat un mesaj pe Facebook în care a lăsat de înțeles că nu va mai juca niciun meci oficial până pe 21 aprilie, când România va înfrunta Elveția în FED Cup, la Cluj.

"Îmi iau la revedere de la Miami cu acest minunat drop shot. Ne vedem pe zgură. Următoarea oprire: Cluj. Fed Cup", a scris Halep pe contul său de Facebook.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a fost învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, în trei seturi, cu 3-6, 6-2, 6-3, sâmbătă, în runda a treia a turneului WTA de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari. 

Decizie asemnănătoare cu a lui Federer

Roger Federer a luat o decizie asemănătoare, numai că jucătorul elvețian a anunțat oficial că nu va mai juca la nici un turneu pe suprafață hard în acest an. Alegerea lui Federer a venit după eliminarea suprinzătoare de la turneul de la Miami, în urma înfrângerii în fața lui Kokkinakis. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel