Simona Halep, decizie de ultimă oră privind cariera
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Simona Halep, locul 3 WTA, va juca în cadrul turneului de tenis de la Dubai, care se va desfăşura în perioada 15-20 februarie şi pe care românca l-a câştigat în 2015, anunţă site-ul oficial al competiţiei.

Halep a primit un wildcard din partea organizatorilor turneului şi este favorita cu numărul trei a competiţiei, după Serena Williams (numărul 1 WTA) şi Angelique Kerber (locul 2 în lume). "Am învăţat cum să joc fără presiune când trebuie să apăr puncte şi titluri. Sunt relaxată şi mulţumită de jocul meu, iar asta îmi dă încredere pentru a câştiga meciuri dificile", a declarat românca pentru site-ul oficial al turneului de tenis de la Dubai.

[citeste si]

Turneul WTA de la Dubai este dotat cu premii totale în valoare de peste 1,7 milioane de dolari, iar suprafaţa de joc este dură (hardcourt). Simona Halep a câştigat turneul în 2015, după o victorie în finală împotriva sportivei cehe Karolina Pliskova, scor 6-4, 7-6.

La sfârşitul lunii ianuarie, Simona Halep anunţase că se va opera de deviaţie de sept şi nu va participa la FED Cup şi turneul de la Dubai, iar ulterior s-a răzgândit. În perioada 6-7 februarie, Halep a jucat în FED Cup contra Cehiei şi a înregistrat o înfrângere (7-6, 4-6, 2-6 cu Karolina Pliskova) şi o victorie (6-4, 3-6, 6-3 cu Petra Kvitova).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel