SIMONA HALEP - TSVETANA PIRONKOVA, în OPTIMI la DUBAI, după 6-2, 6-0 cu DANIELA HANTUCHOVA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep s-a calificat, marți, în optimile de finală de la Dubai, după victoria facilă obținută cu Daniela Hantuchova (Slovacia, locul 47 WTA), scor 6-2, 6-0. Românca a arătat un joc solid, însă a beneficiat și de o adversară modestă, care a dat semne evidente de oboseală și a renunțat la luptă după ce a pierdut primul set.

SIMONA HALEP - DUBAI. În optimile de finală din Emiratele Arabe Unite, Simona Halep o va întâlni pe Tsvetana Pironkova (Bulgaria, locul 57 WTA).

Vezi aici detalii despre adversara Simonei Halep


Iată desfășurarea LiveText a meciului SIMONA HALEP - DANIELA HANTUCHOVA 6-2, 6-0:

--------------------- 

UPDATE: - 6-0: Simona Halep își face serviciul și se impune în două seturi în fața Danielei Hantuchova.

- 5-0: Simona Halep defilează în acest moment în fața Danielei Hantuchova, care nu pare capabilă să mai alerge. Românca ajunge la al 8-lea game consecutiv și va servi pentru set, meci și calificarea în optimi.

- 4-0: Sportiva noastră mai face un pas către optimi. După ce a condus cu 40-0, Simona a comis două "duble greșeli", dar a închis game-ul cu o lovitură câștigătoare în diagonală.

- 3-0: Simona Halep își adjudecă un game extrem de important pe serviciul advers, care a durat peste 10 minute. Românca a avut nevoie de nu mai puțin de 6 mingi de break pentru a face 3-0.

- 2-0: Românca își macină adversara cu fiecare lovitură și rămâne imbatabilă pe propriul serviciu.

- 1-0: Simona Halep începe excelent al doilea set, cu break.

---------------------

- 6-2: Simona Halep se impune în primul set după 41 de minute de joc. Românca a închis primul act cu o lovitură câștigătoare superbă, specialitatea casei - rever în lung de linie.

- 5-2: Românca reușește al doilea break și va servi pentru câștigarea setului.

- 4-2: Simona Halep face un game alb, în care a reușit primul ace al meciului.

- 3-2: Hantuchova își adjudecă un game în care ambele jucătoare au avut avantaj și șansa de a puncta decisiv. 

- 3-1: Românca lovește puternic și foarte lung și nu are emoții în a-și adjudeca serviciul.

- 2-1: Jucătoarea din Slovacia a condus cu 40-15, dar Simona Halep a revenit și i-a anulat cele două mingi de game. Românca a continuat să se apere excelent pe serviciul advers și a reușit primul break al meciului, trecând la conducerea setului.

- 1-1: Halep a început bine primul game pe propriul serviciu, cu un punct superb, a condus cu 40-15, însă a comis greșeli neforțate și "a făcut" 40-40 cu o "dublă". Hantuchova a irosit o minge de break, trimițând în aut returul decisiv, iar sportiva noastră a revenit pentru a-și adjudeca serviciul la avantaj, cu destule emoții însă.

- 0-1: Hantuchova își adjudecă primul game al meciului fără prea mari probleme, la 15.

- 19:20 - Meciul Simona Halep - Daniela Hantuchova începe cu slovaca la serviciu.

---------------------

- 19:15 - Simona Halep și Daniela Hantuchova au ieșit pe teren pentru încălzirea dinaintea meciului. Românca a câștigat tragerea la sorți și a ales să primească în primul game al partidei.

- 18:56 - Petra Kvitova o învinge pe Elina Svitolina, scor 2-6, 6-3, 6-2, și se califică în optimile din Emirate. În câteva minute va începe meciul Simona Halep - Daniela Hantuchova.

- 18:45 - Kvitova conduce cu 3-2 în decisiv, iar Svitolina se află la serviciu. Partida româncei va începe după ora 19:00.

- 18:22 - Meciul Simonei Halep va începe după finalul partidei Svitolina - Kvitova, intrată în set decisiv, după 6-2, 3-6. 

---------------------

Știrea inițială:

SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep o va întâlni, marți, de la 18:30, pe Daniela Hantuchova (locul 47 WTA), în turul 2 de la Dubai, după ce slovaca a trecut de nemțoaica Mona Barthel (locul 39 WTA). Sportiva din Slovacia, în vârstă de 31 de ani, fostă numărul 5 WTA în 2003, s-a impus în trei seturi, scor 7-6 (5), 3-6, 6-3, după mai bine de 2 ore și 40 de minute de joc.

SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep este calificată direct în turul 2 de la Dubai, din postura de principală favorită a competiției, iar marți, de la 18:30, va evolua cu Daniela Hantuchova. Meciul va fi transmis în format LiveText pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep şi Daniela Hantuchova s-au mai întâlnit de trei ori până în prezent, iar românca s-a impus de fiecare dată. În 2012, în primul tur la Doha, românca s-a impus cu 3-6, 6-2, 7-6 (4); în 2013, în calificări la Roma, sportiva noastră a învins cu 6-4, 6-2; în 2013 Simona a câştigat cu 6-2, 6-1 la New Haven, în runda inaugurală, adjudecându-şi ulterior titlul.

SIMONA HALEP - DUBAI. Rămâne însă de văzut dacă sportiva noastră va reuşi să se recupereze după ce a acuzat o accidentare, iar participarea ei în turneul de la Dubai a devenit incertă. Ziare.com anunță că numărul 4 mondial a acuzat, luni, dureri în zona coastelor, iar decizia asupra participării la Dubai va fi luată în urma unor examinări medicale.

SIMONA HALEP - DUBAI. În sesiunea de seară de marți, înainte de meciul Halep - Hantuchova, se va juca, de la ora 17.00, partida Elina Svitolina (Ucraina) - Petra Kvitova (Cehia, cap de serie numărul 2).

Vezi și: Expert WTA, predicție pesimistă pentru Simona Halep la Dubai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel