Simona Halep, critici pentru România, în presa internațională: Noi nu avem așa ceva
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Simona Halep FOTO AGERPRES / EPA
Simona Halep FOTO AGERPRES / EPA
Simona Halep a câștigat, sâmbătă, turneul de Mare Șlem de la Wimbledon, după ce a învins-o în finală pe Serena Williams. Performanța a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât aceasta a venit pe iarbă, o suprafață cu care românii, în general, nu sunt familiarizați.

Într-un interviu acordat Tennis Channel, Simona Halep a explicat că în România nu au existat niciodată terenuri de tenis cu iarbă, tenismenii antrenându-se și jucând, în cea mai mare parte, pe zgură.

"Iubesc iarba acum, am început să o simt bine anul acesta și la acest turneu. E un sentiment extraordinar", a spus Simona Halep, care, ulterior, a fost întrebată de terenurile de tenis cu iarbă din România. Câștigătoarea de la Wimbledon a răspuns: "Nu, nu am avut niciodată terenuri de iarbă în România. La Wimbledon am învățat să joc pe această suprafață. Prima dată în 2007, când am jucat la junioare aici".

Simona Halep (7 WTA) a învins-o, sâmbătă, pe Serena Williams (10 WTA), scor 6-2, 6-2 şi a câştigat turneul de la Wimbledon, acesta fiind cel de-al doilea titlu de Mare Şlem obţinut de româncă, după cel de la Roland Garros, din 2018.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel