Simona Halep - Cristina Bucșa, rezultat final la Washington. LIVE SCORE
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 01 aug 2022, 17:59
WhatsApp
Simona Halep (30 de ani, 16 WTA) a întâlnit-o, luni, în primul tur al turneului de la Washington, pe Cristina Bucșa (24 de ani, 120 WTA). Meciul a fost LIVE SCORE pe dcnews.ro , începând cu ora 19.00.

Simona Halep a învins-o pe Cristina Bucșa.

Halep - Bucșa, set 1 (6-3)

1 - 0

2 - 0

2 - 1

G Ad:

2 - 2

3 - 2

4 - 2

5 - 2

5 - 3

6 - 3

Halep - Bucșa, set 2 (7-5)

1 - 0

2 - 0

2 - 1

3 - 1

3 - 2

4 - 2

5 - 2

5 - 3

5 - 4

5 - 5

6 - 5

7 - 5

Simona Halep este singura reprezentantă a României pe tabloul principal de la Washington. „Ceea ce mi-a plăcut mereu la acest turneu este atmosfera. Sunt oameni peste tot, mereu interacționezi cu ei. Am făcut o grămadă de poze cu ei, acest vibe îți oferă o stare de bine”, a spus Simona Halep, pentru site-ul oficial al competiției.

Cristina Bucșa este o jucătoare născută la Chișinău, dar care reprezintă Spania, și se află în cea mai bună perioadă a carierei sale.

Va fi primul duel între Simona Halep și Cristian Bucșa, în circuitul WTA.

Premiile la Citi Open, turneul WTA250 de la Washington:

Turul 1 - 2.835 de dolari
Turul 2 - 4.100 de dolari
Sferturi - 6.200 de dolari
Semifinale - 11.000 de dolari
Finală - 19.750 de dolari
Câștigătoare - 33.200 de dolari

Necunoscutele Simonei Halep, scoase la iveală de Daniela Simulescu

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a realizat portretul astrologic al Simonei Halep. „Ce reiese din astrograma Simona Halep? „Este născută pe 27 septembrie, în Constanța. Este Balanță. Are soarele în Balanță, poziția soarelui în momentul nașterii arată zodia. Aceasta arată o părticică din noi, scheletul nostru astrologic pe care se pun restul amănuntelor. Poziția soarelui la nativii din Balanță arată poziția conștientă din noi. Caracteristicile Balanței le întâlnim foarte ușor la Simona. Este foarte armonioasă, echilibrată, diplomată și sociabilă. Vorbește frumos, politicos, nu vrea să supere pe nimeni. Dorește echilibru. Dacă vă uitați la meciurile sale de tenis, nu are momente dese de furie. Balanțele nu vor fi supărate pentru că nu vor să îi supere pe ceilalți. Balanțele au un comportament foarte plăcut. Sunt voioase, au nevoie de evenimente, le place să aibă pasiuni artistice sau culturale", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Trebuie să vorbim puțin despre poziția Lunii în perioada nașterii. Luna are legătură cu partea sufletească, emoțională. O parte este zodia, dar unde era luna plasată pe cer arată sufletul, emoția. La Simona, în momentul nașterii sale, luna era plasată în zodia Taurului. Aici avem de-a face cu persoane care doresc foarte mult confort material și emoțional. Poziția lunii pentru o femeie este foarte importantă pentru că are legătura cu echilibrul, cu emoțiile. Dacă veți vedea meciurile ei în primii ani, ea nu se lăsa pentru că nu este foarte agresivă. Este în propriul ritm. A spus că îi plac oamenii calmi, care îi explică ce are de făcut pentru că oamenii cu luna în Taur au nevoie de oameni blânzi. Are nevoie să i se dea siguranță, mai ales că este sportivă”, a mai spus Daniela Simulescu despre Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro