Simona Halep, calificată în optimi de finală la Birmingham: Ce scrie presa internațională
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. Debutul Simonei Halep în sezonul pe iarbă nu a trecut neobservat în presa internațională, care comentează meciul câștigat de româncă în turul secund al turneului de categorie Premier de la Birmingham.

Citește și: Ce a declarat Halep după prima victorie în sezonul pe iarbă

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. Publicațiile străine remarcă succesul facil reușit Simona Halep, și notează că sportiva noastră pare să fi trecut peste eliminarea rapidă de la Roland Garros.

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. "Simona Halep, care a fost eliminată încă din runda a doua la Roland Garros, a început bine drumul spre Wimbledon, cu o victorie în doar o oră și 10 minute", scrie ESPN, conform ziare.com.

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. "Halep a avut probleme doar în primul set cu Naomi Broady", a notat și Sky Sports.

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. "Simona a arătat stil la primul meci jucat pe iarbă în acest an. Un debut impresionant pentru româncă", a transmis AFP, în vreme ce Tennis Now a notat: "O victorie confortabilă pentru Simona Halep".

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. Simona Halep a trecut în turul 2 de la Birmingham de britanica Naomy Broady, scor 6-4, 6-2.

Vezi aici detalii: SIMONA HALEP s-a calificat în OPTIMI DE FINALĂ la BIRMINGHAM, după 6-4, 6-2 cu NAOMI BROADY


SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. În optimile de finală de la Birmingham, Simona Halep va juca, joi, împotriva câștigătoarei din meciul Klara Koukalova (Cehia, locul 92 WTA) - Caroline Garcia (Franța, locul 33 WTA și cap de serie numărul 16).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel