SIMONA HALEP - BETHANIE MATTEK-SANDS, în TURUL 3 de la AUSTRALIAN OPEN, dacă românca trece de GAJDOSOVA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP AUSTRALIAN OPEN 2015. Simona Halep a aflat cu cine va juca în turul 3 de la Australian Open, dacă va trece astăzi de australianca Jarmila Gajdosova (locul 62 WTA).

VEZI AICI LIVETEXT MECIUL SIMONA HALEP - JARMILA GAJDOSOVA


SIMONA HALEP AUSTRALIAN OPEN 2015. Învingătoarea duelului Halep - Gajdosova o va întâlni în turul 3 de la Melbourne pe americanca Bethanie Mattek-Sands, aflată pe poziția 258 în ierarhia mondială.

SIMONA HALEP AUSTRALIAN OPEN 2015. În turul secund, americanca a trecut de Kristina Mladenovic, din Franța (locul 71 WTA). Mattek-Sands a câștigat ambele seturi ale confruntării la tie-break, cu 7-6, după două ore de joc.

SIMONA HALEP AUSTRALIAN OPEN 2015. Bethanie Mattek-Sands are 29 de ani și nu a câștigat niciun titlu în carieră. Cea mai bună clasare în ierarhia mondială a reușit-o în 2011, când s-a aflat pe locul 30.

SIMONA HALEP AUSTRALIAN OPEN 2015. Simona Halep a jucat de două ori cu Bethanie Mattek-Sands, ambele confruntări având loc în 2010. Scorul întâlnirilor directe este 1-1. Românca s-a impus pe zgura de la Roland Garros, scor 6-4, 6-7, 6-4, în timp ce americanca a câștigat la New Haven, scor 6-3, 6-3.

Citește și: Meci dramatic la Melbourne! Sharapova, la un pas de eliminare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel