Urmărește emisiunea live
SIMONA HALEP - BARBORA KREJCIKOVA live score - turul doi la Praga. REZULTAT meci
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Simona Halep. Foto: AGERPRES
Simona Halep. Foto: AGERPRES
SIMONA HALEP - BARBORA KREJCIKOVA live score - turul doi la Praga. Simona Halep va juca joi, 13 august, cu Barbora Krejcikova, în optimile de finală la turneul de la Praga (WTA). Meciul dintre Simona Halep și Barbora Krejcikova va fi transmis în format LIVE SCORE pe DC News.

UPDATE: Meciul nu va începe mai devreme de ora 16.45.

VEZI REZULTATUL PE SIMONA HALEP - BARBORA KREJCIKOVA LIVE SCORE după ora 17:00. REZULTAT meci - turul II la Praga

----

SIMONA HALEP - BARBORA KREJCIKOVA live score - turul doi la Praga. Simona Halep, principala favorită a turneului, va juca în optimi contra cehoaicei Barbora Krejcikova (24 ani, 118 WTA), care a dispus cu 6-4, 6-3, marţi, de Patricia Ţig (26 ani, 86 WTA), într-o oră şi 47 de minute. Românca a comis nu mai puţin de 8 duble greşeli în acest meci.

Barbora Krejcikova a mai învins-o Pe Ţig în 2016, la Australian Open, în primul tur, cu 7-6 (5), 6-7 (1), 6-3, iar românca s-a impus în 2019, în primul tur la Karlsruhe, cu 6-3, 6-4.

Amintim că Simona Halep, numărul doi mondial, a obţinut o victorie dificilă, cu 6-1, 1-6, 7-6 (7-3), marţi, în prima rundă a turneului WTA de la Praga. Halep (28 ani) a reuşit să câştige după două ore şi 31 de minute de mare luptă, la a şaptea minge de meci.

SIMONA HALEP - BARBORA KREJCIKOVA live score - turul doi la Praga. Meciul dintre Simona Halep și Barbora Krejcikova va fi joi, 13 august, de la ora 15.00. Rezultatul îl veți afla de pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel