SIMONA HALEP - ANNIKA BECK 4-6, 6-4, 6-3, în TURUL 1 de la SHENZHEN - LIVETEXT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - SHENZHEN. Simona Halep a jucat luni dimineață primul meci oficial din sezonul 2015. Românca s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Shenzhen, după o victorie extrem de muncită în primul tur, în fața nemțoaicei Annika Beck (locul 53 WTA), scor 4-6, 6-4, 6-3.

SIMONA HALEP - ANNIKA BECK 4-6, 6-4, 6-3


Simona Halep a început bine meciul și a avut mai multe șanse de break în debutul primului set. Cea care a reușit însă break-ul a fost Annika Beck, la 3-3. Nemțoaica și-a păstrat avantajul până la finalul setului, pe care l-a câștigat cu 4-6.

Scenariul s-a repetat în actul secund, doar că Beck a reușit break-ul mai devreme, la 1-1. Au urmat serii de câte două game-uri reușite de ambele sportive, iar Halep a fost într-o situație extrem de delicată, când la 3-3 germanca a făcut 3-4 și urma să servească pentru 3-5 în setul secund. Sportiva noastră a reușit însă să se monteze exemplar și a revenit, câștigând al doilea act și trimițând partida în setul trei.

În decisiv, principala favorită a turneului a avut emoții până la 2-3 pentru adversară, care urma la serviciu. Românca a reușit însă break-ul și nu a mai pierdut niciun game până la finalul partidei.

În optimile de finală de la Shenzhen, Simona Halep o va întâlni pe rusoaica Natalia Vikhlyantseva (locul 588 WTA). 

Vezi aici detalii despre adversara Simonei Halep din optimile de finală de la Shenzhen

----------------------

Iată desfășurarea LiveText a meciului dintre Simona Halep și Annika Beck:

- 6-3: Simona Halep își câștigă propriul serviciu fără emoții și se impune cu 6-3 în setul decisiv al partidei cu nemțoiacă Annika Beck.

- 5-3: Simona Halep mai reușește un break și servește pentru câștigarea meciului și calificarea în optimile de finală de la Shenzhen.

- 4-3: Sportiva noastră revine la conducerea setului decisiv, după ce a reușit câteva puncte de excepție, ce păreau pierdute, și a condus cu 40-0.

- 3-3: Halep reușește câteva lovituri foarte bune și face re-break. E 3-3 la jumătatea setului decisiv, iar sportiva noastră servește.

- 2-3: Nemțoaica profită de erorile comise de Halep și reușește primul break din setul decisiv, trecând la conducere.

- 2-2: Annika Beck câștigă pe propriul serviciu un game foarte disputat și egalează la 2.

- 2-1: Simona Halep revine la conducere în decisiv. Punctele dintre cele două jucătoare sunt tot mai intense, iar schimburile de mingi sunt tot mai lungi.

- 1-1: Beck a egalat într-un game în care Simona Halep a dat primele semne evidente de nervozitate. După punctul de 40-15, când a comis o nouă greșeală neforțată, românca a dat pur și simplu de pământ cu racheta sa, lovind de mai multe ori suprafața de joc.

- 1-0: Simona Halep câștigă cu 40-15 primul game al setului decisiv.

- Setul decisiv începe cu Simona Halep la serviciu.

----------------------

- 6-4: Simona Halep câștigă setul 2 și împinge meciul cu Annika Beck în decisiv. Românca a condus cu 30-0 și a mai irosit o minge de set, înainte de a se impune în actul secund.

- 5-4: Halep își adjudecă un game la 0, încheiat cu un ace.

- 4-4: Simona Halep face din nou re-break și rămâne în set.

- 3-4: Nemțoaica face break și revine la conducerea setului secund, într-un game început cu o dublă greșeală de Halep și continuat cu un schimb superb de mingi pe care românca și l-a adjucat, în zadar însă.

- 3-3: Beck își câștigă serviciul și egalează la 3.

- 3-2: Românca pare că a revenit mai concentrată în teren după pauza de la 1-2. Lovește mai atent și face mai puține greșeli.

- 2-2: Halep face re-break și egalează.

- 1-2: Sportiva noastră comite tot mai multe greșeli neforțate și îi permite adversarei să preia conducerea.

- 1-1: Annika Beck își face serviciul și egalează în startul actului secund.

- 1-0: Halep câștigă fără prea mari probleme primul game al setului 2.

----------------------

- 4-6: Beck face game alb și câștigă un set în care a jucat foarte bine de pe linia de fund. Nemțoaica a încercat să lungească punctele cât mai mult, în așteptarea greșelii lui Halep, care de multe ori a venit.

- 4-5: Românca și-a făcut destul de greu serviciul, însă germanca va servi pentru set.

- 3-5: Simona Halep continuă să îi ofere puncte cadou adversarei sale. Românca a salva o minge de break și a egalat la 40, însă greșelile neforțate au făcut-o să mai piardă un game.

- 3-4: Beck face primul break al meciului, într-un game în care Halep a greșit nepermis de mult, comițând inclusiv o "dublă".

- 3-3: Simona Halep a condus din nou cu 40-15 pe serviciul advers, însă Annika Beck a revenit și a egalat din nou. Nemțoaica are tot mai mari probleme în a-și adjudeca serviciul.

- 3-2: Sportiva noastră și-a câștigat serviciul la 0.

- 2-2: Cel mai frumos game de până acum. Nemțoaica a câștigat un schimb lung de mingi, după care Halep a revenit și a avut 40-15 pe serviciul advers. Beck a anulat însă cele două mingi de break și a egalat la 2.

- 2-1: Românca a revenit în avantaj.

- 1-1: Nemțoaica a egalat după un game adjudecat la avantaj, în care sportiva noastră a comis mai multe erori neforțate.

- 1-0: Simona Halep a câștigat fără prea mari emoții primul game al meciului, 40-30.

- 07:55 - A început meciul Simona Halep - Annika Beck, din turul 1 de la Shenzhen. Românca servește.

----------------------

- 07:45 - Cele două sportive au ieșit la încălzire pe centralul de la Shenzhen.

- 07:35 - Partida Zvonareva - Peng s-a încheiat, scor 4-6, 6-4, 6-3, astfel că meciul Simonei Halep cu Annika Beck va începe în doar câteva minute.

- 06:50 - Simona Halep va intra pe arena centrală de la Shenzhen în jurul orei 7:30, în condițiile în care meciul dintre Zvonareva și Peng va fi decis în setul decisiv (scor 4-6, 6-4).

- 06:30 - Meciul dintre Simona Halep și Annika Beck va începe pe terenul central de la Shenzhen, imediat după încheierea confruntării Zvonareva - Peng, scor 4-6, 4-2.

----------------------

SIMONA HALEP - SHENZHEN. Simona Halep este principala favorită a turneului de la Shenzhen, unde în primul tur o întâlnește pe nemțoaica Annika Beck (locul 53 WTA).

SIMONA HALEP - SHENZHEN. Românca de pe locul 3 WTA va debuta în China luni, 5 ianuarie, de la ora 06:30. Meciul dintre Simona Halep şi Annika Beck va fi transmis în format LIVETEXT pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - SHENZHEN. După Simona Halep, a doua favorită a turneului dotat cu premii totale în valoare de 500.000 de euro este cehoiaca Petra Kvitova (locul 4 WTA).

SIMONA HALEP - SHENZHEN. Pe lângă Simona Halep, luni vor mai debuta la Shenzhen alte două românce - Irina Begu şi Monica Niculescu. Begu o va întâlni pe Katerina Siniakova (locul 84 WTA), iar Niculescu va juca împotriva Paulei Hercog (locul 97 WTA).

Vezi și: Simona Halep a aflat adversara din primul tur la Shenzhen Open 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel