Simona Halep - Anastasia Potapova, REZULTAT FINAL, TURUL I la Kremlin Cup
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep
Simona Halep a debutat la turneul de la Moscova, Kremlin Cup, împotriva Anastasiei Potapova. 

Simona Halep (19 WTA) s-a calificat în optimile Kremlin Cup, după ce a învins-o pe rusoaica Anastasia Potapova (68 WTA), scor 6-1, 6-4.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată, anul trecut, când Simona s-a impus cu 6-4, 6-4 la Gippsland Trophy, tot pe suprafață hard, scrie Digisport.ro.

Simona Halep va da fie peste Veronika Kudermetova, fie peste o jucătoare venită din calificări, în turul II.

Apoi, în sferturi, ar urma fie Maria Sakkari, fie Dayana Yastremska. În semifinale, Halep poate întâlni jucătoare mult mai periculoase, precum Aryna Sabalenka, Alja Tomljanovic, Ons Jabeur sau Ekaterina Alexandrova. 

VEZI Simona Halep, lăudată de o speranţă a tenisului românesc: E perfectă, o sursă de inspiraţie

Simona Halep a căzut pe locul 19 în clasamentul WTA

Înaintea turneului de la Indian Wells, Simona Halep (30 de ani) se afla pe locul 17 WTA. Amintim faptul că Simona Halep a fost eliminată în turul 3 la Indian Wells, de către bielorusa Aliaksandra Sasnovich, scor 7-5, 6-4. Halep a început anul 2021 pe locul 2 WTA. Simona a ieşit din Top 10 WTA pentru prima dată din februarie 2014.

Simona Halep, către 'supriza' Emma Raducanu: Trebuie să fii foarte atent după o victorie atât de mare

Amintim faptul că Simona Halep a declarat că nu prea poate să-i dea sfaturi Emmei Răducanu după ce jucătoarea cu origini românești a câştigat US Open la doar 18 ani. Totuşi, Simona Halep crede că Emma ar trebui să fie prudentă după un succes atât de mare.

'E dificil pentru mine să fac o analiză. În cazul meu, mi-a luat mult timp să câştig primul meu grand slam. Câştigasem alte turnee înainte, dar, desigur, nu erau comparabile cu un grand slam. Deci nu-mi prea pot da mult cu părerea. Din experienţa mea personală, cred că trebuie să fii foarte atent după o victorie atât de mare, deoarece fiind atât de tânără nu ai experienţa aceea de a câştiga titluri mari. În cazul Emmei, este chiar primul titlu al carierei sale. Oricum ar fi, nu veţi şti exact ce simte o jucătoare de această vârstă când câştigă un astfel de turneu', a declarat Simona Halep, pentru We Love Tennis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel