Simona Halep - Anastasia Pavliucenkova Montreal scor. Rezultat final
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Lascu
WhatsApp
Simona Halep - Anastasia Pavliucenkova Montreal
Simona Halep - Anastasia Pavliucenkova Montreal
Simona Halep - Anastasia Pavliucenkova Montreal: Simona Halep se duelează cu Anastasia Pavliucenkova în turul al doilea al turneului WTA de la Montreal (Canada). Meciul începe la ora 01:30. Rezultatul îl veți afla pe www.dcnews.ro.   

UPDATE: Meciul Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova va fi reluat joi după-amiază, în jurul orei 18:00. În cazul în care câștigă, Simona va juca două partide în decurs de doar câteva ore, urmând să dispute și duelul din turul III în aceeași zi!

UPDATE: 06:45: Partida nu a fost reluată. Este în continuare întreruptă din cauza  ploii. 

UPDATE ora 02.50

Halep - Pavlyuchenkova 3-4.
Partida a început cu întârziere de mai mult de 10 minute. După aproape 40 de minute de joc, însă, a început ploaia, iar cele două jucătoare au fost trimise la vestiare. Arbitrul Kader Nouni a decis că partida trebuie să fie întreruptă pentru moment.

Simona Halep - Anastasia Pavliucenkova Montreal: Simona Halep, numărul unu mondial, o va avea ca adversară pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, în turul al doilea al turneului WTA de la Montreal (Canada).

Simona Halep - Anastasia Pavliucenkova Montreal: Marţi, în primul tur al competiţiei, Anastasia Pavliucenkova a învins-o în două seturi, 6-3, 6-2, pe Christina McHale din Statele Unite, venită din calificări.

Simona Halep - Anastasia Pavliucenkova Montreal: Simona Halep, principala favorită de la Montreal, este calificată direct în turul secund. Românca a câştigat toate cele şapte meciuri disputate până acum împotriva Anastasiei Pavliucenkova, ultimul dintre ele anul trecut, în optimile de finală ale turneului de la Roma (6-1, 4-6, 6-0).

Simona Halep - Anastasia Pavliucenkova Montreal: Tot marţi, rusoaica Maria Şarapova s-a impus cu 6-1, 6-2 în faţa bulgăroaicei Sesil Karatanceva, britanica Johanna Konta a trecut în trei seturi, 6-7 (6/8), 6-1, 6-2, de letona Jelena Ostapenko, numărul 11 pe lista capilor de serie, în timp ce belarusa Viktoria Azarenka a dispus cu 6-0, 6-1 de Kristina Mladenovic (Franţa).

Simona Halep - Anastasia Pavliucenkova Montreal: Nu uitați: Meciul dintre Simona Halep și Anastasia Pavliucenkova începe la ora 01:30!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel