Simona Halep - Aleksandra Sasnovici, rezultat final la Linz
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Simona Halep Alison Riske, turneu Dubai
Simona Halep Alison Riske, turneu Dubai
Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a calificat în sferturi la Linz.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Linz, Austria, marţi, după ce a învins-o, în două seturi, pe Aleksandra Sasnovici.  

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a impus cu scorul de 7-5, 6-3, după o oră și 40 de minute de joc, luându-și revanșa pentru înfrângerea de la Indian Wells, în urmă cu o lună, în turul trei al competiției americane.

Fostul număr 1 mondial a câștigat primul set, după ce a avut 4-0, dar a fost egalată (4-4), pe final, la 6-5 salvând o minge de set a lui Sasnovich și adjudecându-și setul cu 7-5.

În setul doi, Simona Halep a început la fel de bine, a făcut un break, după care și-a valorificat toate serviciile, impunându-se cu 6-3.

 

Simona Halep, confruntare cu Jasmine Paolini

Simona Halep s-a calificat astfel în sferturile de finală ale competiției, unde o va întâlni pe jucătoarea italiană Jasmine Paolini (51 WTA).

Tot în sferturi s-a calificat și Jaqueline Cristian, după ce a trecut în turul doi de suedeza Rebeca Peterson (84 WTA), care a abandonat la scorul de 5-2, în primul set.

Explicând, la interviul de la final, motivul pentru care Sasnovic a reușit să revină de la 4-0, Simona Halep a spus: „Și-a schimbat jocul, a fost mai rapidă, a lovit mai plat, iar eu am făcut un pas înapoi și am devenit defensivă. Am jucat prea mult pe mijloc, dar am făcut un meci bun și mă bucur că am reușit să câștig.”

„Mulțumesc pentru că ați venit și că mă susțineți” a spus Simona Halep, în limba română, adresându-se românilor din tribune, adăugând că se simte foarte bine ori de câte ori este susținută de fani, simțind energia transmisă de aceștia, notează Mediafax.

Amintim că Simona Halep a fost învinsă de Anett Kontaveit în finala Openului Transilvaniei, scor 6-2, 6-3. „A fost clar un meci foarte greu, Anett a jucat foarte bine şi a câştigat pe merit. Eu am încercat să lungesc cât mai mult meciul, dar nu am reuşit. Chiar dacă am primit un trofeu mai mic, este totuşi un trofeu şi mă simt fericită. Tenisul pe care l-am arătat chiar îmi dă încredere că, dacă voi munci, voi fi la un nivel şi mai ridicat", spunea Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel