Simona Halep a vândut vila în care a locuit cu Toni Iuruc. Suma tranzancției
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Foto: Facebook Simona Halep
Foto: Facebook Simona Halep
Simona Halep a decis să vândă vila în care a locuit alături de Toni Iuruc.

Simona Halep, 31 de ani, suspendată din circuit după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, la US Open 2022, a decis să vândă  vila unde a locuit de fostul soț, Toni Iuruc.

„Sub atenta supraveghere a lui Stere Halep, doi muncitori au golit imobilul, iar lucrurile ex-liderului WTA au ajuns la Rahmaninov Residence, în zona Floreasca. Sportiva noastră a dorit să se rupă total de trecut, însă mai există un aspect pentru care a renunțat să mai locuiască în luxosul imobil din zona Eliade” potrivit cancan.ro.

Potrivit sursei citate, Irina Guzu, fondatoarea grupului Duraziv, a achiziționat imobilul cu cinci milioane de euro plus TVA.

Un milion de euro a fost deja achitat, iar restul sumei va ajunge în conturile lui Halep până în vară, la data de 1 iunie, așa cum arată actele. În contract se specifică faptul că: în cazul în care sportiva se răzgândește va trebui să plătească Irinei Guzu suma de două milioane de euro. Dacă aceasta renunță la tranzacție atunci va pierde milionul de euro dat ca avans.

Vezi și: Darren Cahill, nou interviu despre Simona Halep: Uneori, ea era cel mai mare duşman al ei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel