Simona Halep a primit deja un wild card la turneul WTA de la Miami
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Simona Halep ar fi primit deja un wild card la turneul WTA de la Miami, care începe pe 17 martie.

La o zi după ce TAS i-a redus Simonei Halep pedeapsa pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni, sportiva ar fi primit un wild card la turneul WTA de la Miami, care începe pe 17 martie. Astfel, acum, după ce a primit deja această invitație, Simona Halep urmează să decidă, împreună cu echipa ei, dacă va participa sau nu la turneul WTA de la Miami.

VEZI ȘI: Medicul personal al Simonei Halep: Eu nu vreau să cred că este o mână criminală

"Această scrisoare certifică faptul că Miami Open 2024, prezentat de Itau, parte a circuitului profesionist de tenis ATP și WTA, care distribuie peste 17 milioane de premii totale, începând cu 17 martie și terminând pe 31 martie, se va desfășura în Miami, Gardens, FL, SUA, și va găzdui competiția de calificare la simplu, care adună 96 de jucători masculin și feminin, începând cu duminică, 17 martie 2024, și competiția principală de simplu și dublu cu 320 de jucători în perioada 19-31 martie 2024.

Eu, directorul turneului Miami Open 2024, invit oficial jucătorul menționat mai sus (Simona Halep n.r.) și echipa sa de suport la turneul nostru", se arată în invitația primită de Simona Halep, semnată de James Blake, directorul turneului Miami Open 2024, potrivit Antena3.ro.

VEZI ȘI: Reacția lui Toni Iuruc, după ce Simonei Halep i-a fost redusă suspendarea. "Vă rog să mă înțelegeți"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel