Simona Halep a câştigat 'lovitura anului' în tenis. S-a întâmplat în meciul cu Gabriela Ruse - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Jucătoarea română de tenis Simona Halep a câştigat ancheta organizată de site-ul WTA pentru cea mai frumoasă lovitură a anului în circuitul profesionist feminin.

Halep a obţinut distincţia după ce a câştigat ancheta pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii octombrie, cu o minge trimisă în lung de linie care i-a adus punctul de 5-2 în setul al doilea al meciului cu Gabriela Ruse, din primul tur la Transylvania Open.

VIDEO

Halep s-a impus cu 6-1, 6-2 şi s-a calificat în optimi. Oponenta sa din finală a fost taiwaneza Su-Wei Hsieh, cu o fază realizată în meciul cu Marta Kostiuk (Ucraina), din primul tur de la Abu Dhabi, la scorul de 2-5, 0-15.

Este pentru a doua oară când Simona Halep câştigă ancheta WTA Shot of the Year, în care s-a mai impus în 2018, cu o mine la fileu în meciul cu poloneza Agnieszka Radwanska, la turneul de la Miami, care i-a adus primul ghem din setul decisiv, după ce se impusese în primul act cu 6-3 şi îl cedase pe al doilea cu 2-6. La dublu, trofeul a revenit perechii Luisa Stefani (Brazilia)/Gabriela Dabrowski (Canada), cu o fază realizată în semifinala de la San Jose. 

Vezi și Simona Halep a lăsat-o pe Gabriela Ruse fără replică

Ion Ţiriac a vândut turneul WTA de la Madrid, câştigat de Halep de două ori

Ion Ţiriac a decis să cedeze drepturile pentru turneul WTA de la Madrid. Simona Halep s-a impus pe terenul albastru de două ori, în 2016 şi 2017.

IMG, companie din cadrul grupului Endeavour care produce evenimente sportive şi de divertisment, a încheiat un acord cu Super Slam Ltd şi afiliaţii săi pentru a achiziţiona turneul de tenis Mutua Madrid Open, deţinut până în prezent de omul de afaceri Ion Ţiriac, şi turneul de golf Acciona Open de Espana, scrie AS.ro. 

Mutua Madrid Open se alătură turneului de tenis Miami Open şi altor evenimente ATP şi WTA din lista IMG. În 2019, IMG a mutat Miami Open pe Stadionul Hard Rock cu o capacitate de 65.000 de locuri (14.000 pentru tenis), ”casa” echipei de fotbal american Miami Dolphins, unde înregistrează acum una dintre cele mai mari audienţe din tenis în afara turneelor de grand slam şi a finalelor circuitelor. Vezi știrea aici!

VEZI ȘI Simona Halep, interviu în care nu a vorbit deloc despre tenis

VEZI ȘI Cât costă masca purtată de Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel