SIMFONIA LALELELOR. Iohannis: Nu am văzut IMAGINILE, dar am auzit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Klaus Iohannis spune că nu a urmărit evenimentul "Simfonia Lalelelor", acolo unde un copil de trei ani a încercat să facă acrobații pe ciment în fața premierului Viorica Dăncilă. 

"Nu am văzut acele imagini, nu am urmărit avel eveniment, dar am observat că există mulți internauți care au fost indignați. Eu cred că dacă acei copii participă cu plăcere la anumite evenimente publice, este în regulă. În nici un caz nu este acceptabil ca respectivii copii să fie obligați la ceva," a spus Klaus Iohannis. 

Profesoara Nicoleta Andrei din Pitești, acuzată că a obligat-o pe Alexandra, o fetiță de trei ani să stea în cap, pe ciment, în fața premierului Viorica Dăncilă, la "Simfonia lalelor", a acordat un interviu în exclusivitate pentru DC News. Puteti CITI interviul AICI.

Nu este pentru prima oară când președintele Klaus Iohannis le spune jurnaliștilor că nu a urmărit imagini de la evenimente care au ținut primele pagini ale ziarelor. Cel mai recent caz este al înregistrărilor de la DNA Ploiești, atunci când Iohannis a spus că nu a văzut înregistrările și nici nu-l înregistrează. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel