Sima, în prima declarație după fuga sa: Îmi este frică efectiv fizic
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
cristian-sima-victor-ciupuliga
cristian-sima-victor-ciupuliga

Fostul președinte al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, într-o primă intervenție telefonică la Realitatea TV, după ce a fugit din România, a anunțat, vineri seară, că a pierdut banii clienților săi în urma unor tranzacții greșite și că se află pe o insulă, înspăimântat. "Îmi este frică, îmi este frică efectiv fizic", a recunoscut brokerul.

"Aşa cum am declarat, am pierdut bani. Nu am plecat cu niciun ban, nu am niciun ban în niciun cont ascuns. Toate conturile sunt declarate. Toată nebunia asta aţi creat-o dumneavoastră presa. Eu am plecat pentru că eram cu presiunea ajunsă la maxim. Am pierdut cam două milioane de euro şi două milioane de dolari. Am tranzacţionat prost şi am pierdut. Îmi este frică, îmi este frică efectiv fizic. Nu am nicio boală", a declarat Sima, la Realitatea TV.

Brokerul se așteaptă ca păgubiții să-l acționeze în instanțâ. "Cred că o să depună plângeri, cred că o să se aştepte la câştiguri foarte mari. Cred că vor depune plângeri. Aştept să văd fiecare cât cere. În momentul în care o să pierzi banii unor clienţi, atunci ei vor încerca să se răzbune. Am clienţi care sunt persoane importante în România. Pierderile au apărut în luna mai, când am investit în bursa de la Sibiu”", a mai spus Sima

În ultima presupusă scrisoare a lui Cristian Sima, publicată pe blogul lui Radu Soviani, brokerul a dezvăluit și sumele investite de anumite persoane nominalizate în presă. "Apropo de numele vehiculate la televizor, Daniel Dăianu avea 200k (200.000 n.red.) şi Irina Schrotter 100k. Nu există zeci de milioane de euro şi nici măcar 10 mil. de euro", se preciza în scrisoarea publicată de jurnalistul Soviani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel