Sima dezvăluie cât a câștigat fostul consilier prezidențial Alexandra Gătej
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Cristian Sima, brokerul care a declanșat scandalul tranzacțiilor, a declarat, vineri seara,   că fostul consilier prezidenţial Alexandra Gătej a fost clienta firmei sale şi a plecat cu 50% din câştigul companiei, pe vremea când nu era în funcţie la Cotroceni.

 "Doamna Alexandra Gătej spune că nu a recomandat nimănui firma mea. Ea a fost clienta firmei, a plecat cu 50% câştig, a avut carte de credit la WBS Holding şi i-am deschis şi cont în Elveţia. Totul s-a întâmplat înainte ca ea să fie consilier prezidenţial. Nu am spus că ar fi luat vreun ban la negru sau ceva. Nu o acuz de nimic [...] Doamnei Gătej i-am transmis banii în contul din Elveţia. Contul din Elveţia nu este fiscalizat", a declarat Sima, la Realitatea TV.

 Cristian Sima se află în Islanda, după cum a declarat, vineri seara acesta. De asemenea Sima a declarat că a fugit din țară din cauza amenințărilor pe care le-a primit de la clienții păgubiți, iar despre o posibilă întoarcere în țară nu se poate vorbi în acest moment. Fostul președinte al Bursei din Sibiu nu este dat în urmărire generală deoarece niciun posibil păgubit nu a depus plângere penală împotriva lui Sima.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel