Silviu Predoiu demisionează din partidul PRO România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Fostul director operativ al Serviciului de Informații Externe (SIE), Silviu Predoiu, și-a anunțat demisia din partidul PRO România.

Potrivit unei postări pe pagina personală de Facebook, acesta a ales să rămână în partid după rezultatul foarte slab înregistrat la alegerile parlamentare din decembrie 2020.

„Astăzi, la 15 luni de la înregistrarea cererii de adeziune, am hotărât, nu cu ușurință, să mă retrag din partid și, dacă nu din alte motive, atunci doar și numai pentru simetrie îmi pare potrivit să o comunic și public. Nu știu care va fi reacția dvs. de această dată, dar vom afla împreună”, a transmis Predoiu.

În partid au fost și oameni minunați, sinceri, onești, dar și oameni mici, animați doar de interese

„Am întâlnit în partid, la centru și în teritoriu, oameni minunați, sinceri, onești, altruiști, aduși acolo de dorința sinceră de a face ceva pentru ceilalți, pentru comunitate. Lor vreau sa le mulțumesc pentru modul în care m-au primit și să le cer iertare dacă gestul meu ii surprinde și nedumerește.

Am întâlnit și persoane pe care nu aș fi dorit să le cunosc, oameni mici însă cu ambiții uriașe, animați doar de interese, fără niciun fel de convingeri sau principii”, a continuat el.

Motivele plecării sunt acelea care-i determină pe ceilalți să nu intre în politică

„În fapt, cred că motivele pentru care plec din acest partid sunt exact cele care-i determină pe cei mai mulți dintre cunoscuții mei să spună că nu vor să aibă nimic de-a face cu politica. Dar chiar și aşa, după toate lecțiile primite, cu tot respectul, nu pot fi de acord cu ei. Pentru că politica este despre noi, politica sau mai ales felul în care se face aceasta ne influențează profund viața”, a mai adăugat Predoiu, înainte să încheie cu: „Cineva spunea că ești învins nu atunci când cazi ci doar atunci când refuzi sa te ridici. Eu mă ridic și m-aș bucura dacă între Dvs vor fi cât mai mulți care vor face același lucru”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel