Silviu Mircescu, detalii din culisele serialului „Clanul”, la Oracolul Vedetelor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Spectacola
foto: Spectacola
Silviu Mircescu va fi prezent în emisiunea "Oracolul Vedetelor" unde va vorbi despre ce nu se vede dincolo de camere.

Săptămâna aceasta avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News, iar Silviu Mircescu este cel care va veni de această dată cu povești din viața personală, dar și de platourile de filmare. Implicat în acest moment într-unul dintre cele mai vizionate și apreciate seriale românești din toate timpurile, „Clanul”, actorul ne va purta prin culisele producției de pe Pro TV, care, curând, ajunge la final.

În paralel, acesta se află mereu și pe scena teatrului, însă are la activ și alte filme și producții cinematografice, „Băieți deștepți” și „Visul” fiind doar două dintre ele, practicând acest domeniu cu multă pasiune de 13 ani. Totodată, Silviu Mircescu a urcat și pe scena celebrului musical „Mamma Mia!”, alături de Horia Brenciu și Loredana Groza, iar pentru cine nu știe, acesta a făcut furori chiar și în industria muzicală, având și o piesă cu Andreea Bălan.

Artistul ne va dezvălui, astfel, cum arată o zi din viața lui și cum reușește ca după atât de multe proiecte și repetiții să-și mai găsească timp și pentru băiețelul lui în vârstă de 3 ani. Vom mai afla de la actor și cum i-a ales pe Alex Velea și Antonia să fie nașii copilului său și cum se înțelege cu cei doi artiști celebri.

Cu toate aceste subiecte interesante, dar și cu multe altele, vă așteptăm vineri, 22 martie 2024, la Oracolul Vedetelor.

Nu ratați Oracolul Vedetelor, de vineri, 22 martie 2024, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201 

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania 

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/ 

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola 

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en 

Site: https://www.spectacola.ro/ 

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola 

Mai multe pe SPECTACOLA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel