Silviu Măndescu, un cunoscut om de afaceri și nepotul lui Neculai Onțanu, a fost găsit mort
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Silviu Măndescu a fost găsit mort.

Silviu Măndescu a fost găsit fără suflare pe un câmp în apropiere de Capitală, lângă mașina sa. Acesta derula mai multe afaceri și era nepotul fostului primar Neculari Onțanu. În urmă cu mai mulți ani, Măndescu a fost consilier local la Sectorul 2, în perioada lui Neculai Onțanu.

Tot atunci a și devenit cunoscut publicului. A fost în centrul mai multor scandaluri, printre care și unul legat de un restaurant. Silviu Măndescu a fost implicant recent într-un scandal cu parlamentari AUR.

"Din informațiile pe care le avem, bărbatul care avea 52 de ani a fost dat dispărut încă de ieri. Apropiații săi au alertat autoritățile cu privire la faptul că nu mai știu nimic de fostul om de afaceri încă de ieri dimineață.

Trupul bărbatului a fost găsit spânzurat în mașină

În această dimineață, însă, polițiștii au descoperit trupul neînsuflețit al bărbatului într-un câmp, spânzurat lângă mașină. Surse apropiate de anchetă spun că bărbatul s-ar fi sinucis și polițiștii au declarat că nu există suspiciuni cum că acesta ar fi fost victima unei crime", a transmis reporterul Denisa Dicu.

În anul 2006, consilierul local de la sectorul 2 Silviu Măndescu primea în concesiune 180 de metri pătrați din Parcul Grădian Icoanei contra sumei 350 de euro pe lună de la primarul Neculai Onțanu.

Tranzacţia s-a făcut prin intermediul firmei Nexus Prod SRL unde este unic acționar soţia acestuia, Alina Măndescu.

Ulterior, beneficiind de sprijinul colegilor din Consiliul Local sector 2, consilierul Măndescu s-a extins până la o suprafață de aproximativ 180 de metri pătraţi de teren în același parc unde, în asociere cu societatea Gargantua SRL, controlează terasa-restaurant cu acelaşi nume, potrivit mediaflux.ro. Zona este una exclusivistă, în apropiere de Piața Romană, pe colț cu sediul organizației de București a UNPR. Ulterior, Siviu Măndescu a deținut și funcția de prim-vicepresedinte al UNPR Sector 5, conform Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel