Silviu Mănăstire: Mă autosuspend din funcția de secretar general adjunct al PNL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Silviu Mănăstire a anunțat că se autosuspendă din funcția de secretar general adjunct al PNL.

După ce un site a scris că Silviu Mănăstire și-ar fi agresat iubita în urmă cu doi ani, liberalul a spus că nu este nimic altceva decât o informație falsă, un linșaj la adresa sa.

Silviu Mănăstire a spus că a decis să demisioneze din funcția de secretar general adjunct al PNL, pentru a nu pune partidul într-o lumină proastă, chiar dacă nu a făcut nimic din ce este acuzat.

El a mai transmis că va lămuri subiectul pe căi legale. „Nu mor caii când vor câinii! Minciuna grosiera transformata in ciomag de Crăciun! Dacă așa e moda de azi, voi acționa și eu in consecință, fără mila și fără regrete. Așa se va juca acest joc pentru 2024”, a scris Silviu Mănăstire pe pagina sa de Facebook, unde găsiți mesajul integral pe care l-a transmis.

„Având în vedere situația generată de apariția în presă a ultimelor atacuri politice, atât la adresa mea cât și a conducerii Partidului Național Liberal, am decis autosuspendarea din funcția de secretar general adjunct al PNL, până la clarificarea acestei situații. 

Adevărul a fost expus atât de către mine, cât și de către partenera mea, iar escaladarea mediatică a acestui caz - cu atâta disperare și evidente mize politice - trebuie să înceteze. De aceea, mă voi adresa instanței de judecată pentru soluționarea legală a acestei calomnii, din respect pentru toate părțile implicate, direct sau indirect. 

Între timp, autosuspendarea mea este un gest menit să întrerupă perpetuarea acestor atacuri și evitarea lezării imaginii partidului”, a mai transmis Silviu Mănăstire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel