Silvia, câștigătoarea ''Bravo, ai stil'', amenințare pentru fani: "Vă rup cu bătaia''
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
După Marea finală de la ''Bravo, ai stil'',  Silvia, câștigătoarea primului sezon, a postat pe Facebook un mesaj care a stârnit nemulțumire în rândul fanilor.

Nu ştiu câţi aţi apucat să ne vedeţi la Teo, dar vă rog pe cei care au făcut-o să-mi zică imediat ce am greşit...sau ce aţi vrea să schimb la mine sau...vă rup cu bătaia, dacă nu-mi spuneţi!, a scris Silvia pe pagina sa de Facebook.

Mesajul Silviei a provocat nemulțumiri în rândul fanilor, iar aceștia și-au exprimat imediat părerea: Silvia, te simt derutată! Ai obţinut tot ce ţi- ai dorit. Nu te speria de aceasta şansă. Cu paşi mici şi un mentor bun ca Teo, vei învaţa să- ţi reglezi greşelile. Ce numeşti tu greşeli e ceea ce simţi că ai putea face mai bine. Repetă până vei simţi că-ţi place. Scenariile tale din gale au fost frânturi din ceea ce poţi face tu. Fă- ti o echipă de oameni talentaţi care te iubesc şi- ţi sunt prieteni devotati, unii care vin spre tine fără sa- i cauti, ca fluturii spre lumină. Ei te vor ajuta, nu să te schimbi, ci să- ţi potentezi calităţile pentru care te- am îndrăgit o ţară întreagă.,  a comentat unul dintre fanii Silviei în dreptul mesajului postat de câștigătoarea Bravo, ai stil.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel