Silvestru Șoșoacă, săltat de pe stradă de polițiști pentru că s-ar fi apropiat prea mult de Diana Șoșoacă
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Silvestru Șoșoacă a fost săltat de polițiști de pe stradă.

Silvestru Șoșoacă a fost săltat de poliție în plină stradă și dus la Secția 6 de Poliție București, după ce ar fi încălcat distanța minimă la care avea voie să se apropie de Diana Șoșoacă. Acesta s-ar fi aflat la mai puțin de 200 de metri de Diana Șoșoacă, potrivit Antena 3 CNN.

Brățara pe care Silvestru Șoșoacă o avea montată la picior a început să sune, iar Poliția a fost alertată, drept pentru care echipajele s-au pus în mișcare și l-au reținut pe acesta.

Soțul senatoarei, care se află în proces de divorț de aceasta, a precizat că se deplasa prin cartierul în care locuiește și cel mai probabil de aceea brățara a alertat poliția. Potrivit lui Silvestru Șoșoacă, atât el, cât și senatoarea, locuiesc în același cartier.

Incidentul a avut loc înainte ca Silvestru Șoșoacă să scape de brățara care îl ținea la distanță de senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă. Judecătoria Sectorului 2 a admis cererea lui Silvestru Șoșoacă de a se revoca ordinul de protecție provizoriu solicitat de soția sa acum trei zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel