Silvestru Șoșoacă își ironizează soția: Are nevoie de Xanax. În curând o va chema Diana Macovei
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Octav Ganea/ Inquam Photos
FOTO: Octav Ganea/ Inquam Photos
Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă a trecut recent printr-o situație care, deși prezentată pe un ton alarmant, s-a dovedit a fi probabil o farsă sau o înscenare. Plicul cu o substanță pretins a fi radioactivă, pe care l-a primit în dimineața asta, conținea de fapt zahăr.

Incidentul a avut loc marți, iar aceasta a mărturisit că nu s-a mai confruntat niciodată cu o astfel de situație și că este posibil să fie vorba despre o „răzbunare a sistemului pe care îl atacă de patru ani”.

Într-o declarație dată la Senat, Diana Iovanovici-Șoșoacă a relatat că luni dimineața a fost informată de către SPP cu privire la primirea unui plic ce conținea „o substanță granulată”. Plicul a fost preluat pentru analiză, iar rezultatele arată că era vorba despre un pliculeț care conținea zahăr.

„Cei de la SPP m-au sunat la 8 dimineața și mi-au spus că este un plic suspect. Este prima oară în viața mea când mă confrunt cu așa ceva. Nici clienții mei nu s-au confruntat. Le-am spus și colegilor parlamentari, nici ei nu au primit așa ceva vreodată sau nu au auzit. Dar e firesc, când te lupți cu sistemul. (...) După ce voi termina ședința de plen voi lua legătura cu SPP și o să văd ce s-a mai întâmplat între timp. Mi s-a spus că conține niște granule sau niște prafuri care ar putea afecta sănătatea mea și a celor din jurul meu. (...) Este un plic normal. L-am văzut în cutie. Nu ai voie să pui mâna pe el”, a explicat Șoșoacă.

Întrebată despre proveniența plicului, aceasta a menționat că a fost expediat pe ruta unui penitenciar, trimitere ce i-a amintit de practici dinaintea anului 1989. În opinia ei, este posibil ca astfel de situații să mai existe încă și acest incident ar putea fi o încercare de hărțuire și instigare.

Soțul Dianei Șoșoacă susține că cel mai probabil senatoarea știa de la bun început că viața nu îi era pusă în pericol, dar a găsit acest prilej pentru a atrage atenția pe internet.

„Am auzit din presă și eu legat de un plic de Xanax. Ea are nevoie de Xanax, probabil. Nu știu ce să zic, eu știu că ea blufează foarte mult, joacă la cacealma de o sută de mii de ori pe săptămână. E probabil încă un mod prin care vrea să iasă în evidență. Eu nu am deloc încredere în ceea ce face Diana Iovanovici, să sperăm, în curând, fostă Șoșoacă. O va chema Diana Macovei, așa cum o știe toată lumea. Nu am deloc încredere, cred că și-a înscenat lucrul ăsta. Face parte din scenariul victimizării Dianei, să nu o luați prea tare în serios”, a declarat Silvestru Șoșoacă, la Antena 3-CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel