Sidney Powell cere DECERTIFICAREA alegerilor din Georgia și declararea VICTORIEI lui Trump
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Donald Trump
Donald Trump
Avocatul Sidney Powell a depus un proces pentru ca rezultatele alegerilor din Georgia să fie decertificate și Trump să fie declarat câștigător.

Procurorul Sidney Powell a intentat un proces în Georgia și a acuzat „fraudă electorală masivă”, proces care poate schimba destinul rezultatelor. „Schema și artificiul de fraudare au avut ca scop manipularea ilegală și frauduloasă a numărului de voturi, pentru a asigura alegerea lui Joe Biden ca președinte al Statelor Unite”, se arăta în dosarul de 104 pagini.

Procesul, care îi numește pe guvernatorul Georgiei, Brian Kemp și pe secretarul de stat și președintele comisiei electorale de stat din Georgia, Brad Raffensperger, printre inculpați, acuză multiple încălcări constituționale, citând martori de la fața locului, experți și imposibilități statistice în cadrul rezultatelor alegerilor. Totodată, informațiile spun că zeci de mii de voturi au fost alterate, suficiente pentru a favoriza victoria lui Joe Biden.

De asemenea, informațiile susțin că software-ul și hardware-ul, produse de Dominion Voting Systems Corp, sunt locul în care începe „frauda masivă”, afirmând că modul de operare și caracteristicile software-ului nu permit un simplu audit al alocării greșite, al redistribuirii și al ștergerii voturilor.

Există „dovezi fizice incontestabile” că sistemele de securitate au fost alterate și că aparatele de vot au fost conectate la internet, o încălcare a legilor statale și federale, conform înregistrării, precizează FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel