Sia - show aparte în finalul ZUtopia Music Festival - SONDAJ
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Artista australiană Sia, pe numele ei adevărat Kate Isobelle Furler, a concertat miercuri seară în Piaţa Constituţiei din Capitală, în încheierea ZUtopia Music Festival, oferindu-le bucureştenilor un show aparte, simplu şi captivant, în care trupa de dansatori, condusă de micuţa Maddie Ziegler, a ocupat toată scena. 

Sia şi-a făcut apariţia pe scenă cu faţa acoperită de cunoscuta perucă în două culori - alb şi negru -, cu o fundă imensă pe cap şi îmbrăcată cu o rochie albă. Surpriza a fost dată de dansatori, care au înconjurat-o, dând impresia unei rochii cu volane. Concertul a început cu piesa 'Alive', urmată de piesa cântată şi de Rihanna - 'Diamonds', melodie compusă de Sia, în care dansatorul, care avea o pereche de mănuşi prevăzute cu oglinzi, s-a jucat cu razele de lumină de la reflectoare, împrăştiind în toată piaţa 'diamante' de lumină.

Pe toată durata show-ului artista a rămas într-o parte a scenei, pe un piedestal, cu faţa acoperită de celebra perucă bicoloră, fascinându-şi fanii doar cu vocea, mişcarea scenică fiind asigurată de trupa de dansatori. Spectacolul a continuat cu 'Cheap Thrills', 'Big Girls Cry', 'Birds Set Free', 'Reaper', 'One Million Bullets', 'Unstoppable', 'Breathe Me', melodii care au stârnit aplauzele şi ovaţiile publicului prezent la concert. Ultimele piese ale show-ului au fost 'Move Your Body', o versiune a piesei 'Titanium', şi, poate cea mai cunoscută piesă a artistei, 'Chandelier'.

Singurele cuvinte pe care le-a adresat publicului au fost la finalul show-ului: 'Mulţumesc foarte mult! Mulţumesc!', după care concertul s-a sfârşit, la fix o oră de la începere. De la Bucureşti, Sia va pleca spre Polonia, vineri urmând să concerteze la Krakow Live Festival.

În deschiderea concertului Sia, pe scena din Piaţa Constituţiei au cântat Oh Land şi belgianca Selah Sue. Fanii celor două artiste au putut asculta piese precum 'Sun of a Gun' - Oh Land, 'Reason', Raggamuffin' sau 'Together' - Selah Sue. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel