Şi băut, şi fără permis. Un tânăr din Galaţi a fugit de poliţişti
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
 Un tânăr din Galați este cercetat penal, după ce a refuzat să oprească la semnalele poliției și a încercat să fugă. A fost prins rapid, iar polițiștii au aflat de ce a încercat să dispară la vederea mașinii de poliție.    

”La data de 19 iunie, în jurul orei 20.10, la intersecția străzilor Mihai Eminescu și Livezeni, un echipaj din cadrul Secției 1 Poliție Galați a încercat să oprească în trafic, folosind semnalele acustice și luminoase, un autoturism care circula spre strada Română. Acesta și-a continuat deplasarea spre Strada Spătarului și, în dreptul unui imobil, încercând să scape de echipajul poliției, a dat cu spatele, a lovit un autoturism parcat și un stâlp, după care s-a oprit.

La volanul mașinii, polițiștii au identificat un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Galați, și, în urma verificărilor, au constatat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât la testarea alcoolscopică, tânărul a prezentat valoarea de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, polițiștii au întocmit dosar penal atât pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, cât și pentru conducere fără permis”, a precizat IPJ Galaț

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel