Urmărește emisiunea live
Şi Andreea Esca a răspuns provocării lui Gheorghiţă - VIDEO
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Andreea Esca a răspuns provocării lansate de către Valeriu Gheorghiţă, legate de vaccinare. 

Preşedintele Comitetului naţional pentru coordonarea vaccinării anti-COVID, Valeriu Gheorghiţă, i-a provocat pe Andreea Esca, Mihai Bobonete, Lucian Mîndruţă şi Văru Sandel în cadrul campaniei de vaccinare.

Provocarea a fost lansată joi, în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută de Valeriu Gheorghiţă şi de secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu, care a avut ca prim subiect lansarea unor spoturi de informare privind campania de vaccinare anti-COVID.

'Primul subiect este legat de campania de comunicare care este lansată de Guvernul României, în parteneriat cu UNICEF. Împreună cu colegul meu, secretarul de stat Andrei Baciu, în calitate de coordonatori ai campaniei naţionale de vaccinare, am prezentat şi filmat un scurt material video, prin care transmitem ce conţine vaccinul pentru noi, arătând elementele personale care nouă ne-au lipsit în această perioadă de pandemie şi, de asemenea, vom lansa şi o provocare către cei cunoscuţi, tocmai pentru a împărtăşi împreună ce conţine vaccinul', a declarat Valeriu Gheorghiţă.

'Ce conţine vaccinul? Vaccinul conţine mai puţină suferinţă, mai puţini oameni bolnavi, mai puţine decese, mai puţine restricţii. Vaccinul conţine bucuria lucrurilor care ne au lipsit în toate aceste luni de pandemie, conţine concedii petrecute la mare şi în Deltă cu prietenii şi cu familia, conţine mersul la locul de joacă cu copiii, conţine zâmbetul oamenilor din spatele măştilor, vaccinul conţine normalitate. Lansez o provocare pentru Andreea Esca, pentru Lucian Mîndruţă, pentru Mihai Bobonete şi pentru Sandu Pop, cunoscut publicului ca Văru Săndel, ce conţine pentru voi vaccinul?', afirmă şeful CNCAV, în videoclipul care a fost prezentat în conferinţa de presă.

Cum a răspuns Andreea Esca provocării

"Vaccinul conține speranța că ne vom întoarce la viața de dinainte!", a transmis vedeta Pro TV. Iată mesajul video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel