Data publicării:

Și-a ucis fiul cu un pistol cu aer comprimat. Era gelos pe mama copilului și a vrut să moară alături de cel mic

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Juan Pablo Serrano Arenas)
Sursă foto: Pexels (Juan Pablo Serrano Arenas)
Un bărbat din Marea Britanie a fost condamnat la închisoare, pentru că și-ar fi împușcat din gelozie fiul de doi ani. 

Un bărbat a fost condamnat pentru uciderea fiului său în vârstă de doi ani, împușcându-l în mod repetat în cap cu o armă cu aer comprimat, înainte de a-l înjunghia și de a-l sufoca.

Lukasz Czapla și-a ucis fiul, pe nume Julius, după ce a descoperit că mama copilului avea o nouă relație. Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viață și va executa cel puțin 23 de ani de închisoare. Înalta Curte din Edinburgh, în fața căreia s-a depus mărturia, a luat la cunoștință faptul că uciderea copilului a fost un act de „răzbunare și gelozie”.

Vinovatul a pledat pentru omor din culpă

Fostul tehnician IT a pledat vinovat pentru omucidere din culpă, pretinzând responsabilitate diminuată, dar procurorii i-au respins pledoaria și au urmărit o condamnare pentru crimă. Bărbatul de 41 de ani a spus instanței că și-a împușcat fiul în timp ce dormea cu un pistol cu aer comprimat în încercarea de a-l ucide.

Când copilul s-a trezit, în suferință, l-a înjunghiat cu o țepușă  și l-a înăbușit cu o pernă. Julius stătuse la apartamentul tatălui său din Muirhouse, Edinburgh, din noiembrie 2020. Părinții băiatului se despărțiseră cu două luni în urmă.

Depunând mărturie în timpul procesului, Czapla a susținut că și-a ucis fiul pentru că a decis să-și pună capăt propriei vieți și nu a vrut să-l lase singur. El a spus că a încercat să se sinucidă folosind diverse metode, deoarece „nu voia să mai trăiască”. Motivul presupus din spatele faptelor este despărțirea de mama copilului și faptul că aceasta avea o nouă relație. 

Dramă la Timișoara: o femeie s-a sinucis și i-a luat cu ea pe copiii ei

Femeia din Timișoara care s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje, împreună cu copiii ei, un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani, era o tânără de 33 de ani, frumoasă și care părea fericită, din pozele pe care le postase anterior pe rețelele de socializare. Ea urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei de care divorţase în urmă cu mai multă vreme, scrie ȘtirileProTv.ro.

Tatăl celor doi copii de 3 şi 6 ani se află în Austria, acolo unde muncește. Bărbatul urma să se recăsătorească cu mama copiilor săi, actele fiind depuse la Primăria Timişoara în data de 19 aprilie. Cei doi divorţaseră în urmă cu mai multă vreme, iar femeia a încercat să îşi refacă viaţa alături de un alt bărbat, însă, după un timp, ar fi decis să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei. Femeia locuia cu copiii pe strada Văliug din Timișoara. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel