Și-a ucis cumnatul. ”Știu ce ai făcut”, i-a spus înainte de a apăsa pe trăgaci
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Skitterphoto)
Sursă foto: Pexels (Skitterphoto)
Un bărbat din Conneticut l-a ucis pe logodnicul surorii sale, nu înainte de a-i spune că știe ce ”a făcut”. 

Un tânăr de 24 de ani este acuzat că l-a împușcat pe logodnicul surorii sale în timp ce acesta era în pat și că apoi a fugit cu mașina victimei, scrie True Crime Daily

Potrivit unui comunicat de presă, Poliția Farmington a primit un apel de urgență pe 16 martie, la ora 22:56 de la o casă de pe Sunset Terrace. Polițiștii care au răspuns apelului au găsit la fața locului un bărbat de 32 de ani care suferea de mai multe plăgi prin împușcare. Victima a fost transportată la Spitalul St. Francis, unde a fost declarat decesul imediat după miezul nopții.

Logodnica victimei este însărcinată

Poliția din Farmington a spus că suspectul nu se afla la fața locului când au sosit și că acesta ar fi plecat cu vehiculul victimei. WTIC-TV relatează că victima a fost identificată drept Jorge Camacho, iar suspectul este Deandre Linder.

Logodnica lui Camacho, Lyneisha Barber, și cei doi copii minori ai femeii se aflau și ei în casă când au fost auzite împușcăturile, dar WTIC raportează că nu au fost răniți. Se pare că Barber este însărcinată cu copilul lui Camacho. 

Potrivit raportului de caz citat de WTIC, Linder ar fi luat Volkswagenul Passat al lui Camacho și a fost văzut conducând pe Farmington Avenue. Polițiștii au oprit traficul și l-au arestat. În timp ce a urcat în autospeciala de poliție, Linder le-a spus ofițerilor: „Totuși, am avut un motiv”.

„Știu ce ai făcut”

Barber a spus poliției în timpul interogatoriului că s-a trezit când fratele ei i-a spus lui Camacho: „Știu ce ai făcut”, apoi i-a împușcat logodnicul. Camacho „s-a ridicat în pat și a avut timp să strige doar „Ce?”.

Linder a ieșit din casă, ceea ce a declanșat alarma, iar când Barber a aprins lumina, l-a văzut pe Camacho „acoperit de sânge”.

Se pare că Linder locuia în reședința de pe Sunset Terrace cu Barber și Camacho. Potrivit raportului poliției, Barber a spus că Camacho „i-a dat lui Linder două săptămâni să-și găsească un loc de muncă sau să se mute în altă parte”.

Linder este reținut sub acuzația de crimă, două capete de acuzare de risc de rănire a minorului și deținerea unui pistol/revolver. Cauțiunea lui este stabilită la 1 milion de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel