Data actualizării:
Data publicării:

Şi-a tras un scaun şi a vorbit de la egal la egal cu jurnaliştii. Zelensky creşte în POPULARITATE. "E de-al nostru", zic oameni din toată lumea

Autor: Liana Ganea | Categorie: Stiri
WhatsApp
Volodimir Zelenski continuă să lupte pentru Ucraina / Foto: Facebook
Volodimir Zelenski continuă să lupte pentru Ucraina / Foto: Facebook
Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, trezeşte tot mai multă admiraţie în jurul lui. Mai nou, "eroul ucrainienilor" a avut o apariţie de mare clasă la cea mai recentă conferinţă de presă. 

"Noi suntem aici. Apărăm Ucraina", este mesajul care i-a adus recunoaştere şi un plus de admiraţie în toată lumea. Zelenski a devenit tot mai popular de când a postat mesajul din stradă pentru propaganda Moscovei care a spus că a fugit din țară, devenit între timp viral. Pe filmare se vede cum alături îi sunt mai mulţi oficiali ucrainieni. La scurt timp după ce clipul a ieşit în online, valuri de comentarii pozitive au început să curgă: "Tu eşti eroul nostru!", "Aşa arată un preşedinte adevărat!", "Pentru ţară, până la capăt, chiar şi cu preţul vieţii."

Aprecierile nu se opresc aici căci, în timpul conferinţei de presă de ieri,  Zelenski a mai făcut un gest care l-a făcut să crească în ochii tuturor. După ce a intrat în sala plină cu jurnalişti, a preferat sa nu vorbească cu ei de la pupitrul de pe scenă ci şi-a tras un scaun la câţiva centimetri de ei, demonstrând astfel că doreşte să comunice de la egal la egal cu oricine. Nici măcar nu a rugat pe cineva să-i aducă scaunul. Şi l-a luat singur dintr-un colţ şi s-a aşezat în faţa reporterilor, asemenea unui prieten de vorbă. Mai mult, a dat mâna cu cei din rândul întâi şi le-a zâmbit celor din spate. 

Vezi momentul surprins de camere AICI

Dacă multă vreme a fost văzut drept actorul de comedie neexperimentat care a devenit președinte printr-o conjunctură, acum liderul de la Kiev capătă aură de erou. În timp ce rușii și-au trimis rachetele asupra orașelor ucrainene, Zelenski nu s-a clintit, atrăgând laude pentru calmul său și pentru modul în care își motivează concetățenii. În mod cert, fostul actor de comedie excelează la comunicare. Liderul de la Kremlin a calificat puterea actuală din Ucraina drept o „clică de drogați și de neonaziști”. Totodată, el spune că se luptă cu „teroriști” și „neonaziști” în Ucraina. Guvernul SUA a anunțat că este pregătit să-l ajute pe președintele ucrainean să părăsească Kievul pentru a evita să fie capturat sau ucis de forțele ruse, însă acesta a refuzat. spunând că nu are nevoie de "taxi" care să-l ia de acolo, ci de arme şi oameni. Mai mult, a cerut, în mod insistent, în discuțiile cu oficialii europeni aderarea Ucrainei la Uniunea Europeană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel